Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 6 héttel együttlét...

Szülés után 6 héttel együttlétkorszúró érzésa hüvely szélénél? Elmúlik? Másnak is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Szűzhártyamaradványt talált a dokim, nem szeretnémleszedetn , örülök hogy nem kell kórház közelébemennem... elmúlhatez csípő érzés szex közben?
2012. szept. 26. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam és meg voltam lepődve, hogy szúró, csípő érzést érzek a hüvelyemben. A dokit megkérdeztem és azt mondta, hogy lehetséges, és akár 6 hónapig is fennálhat ez, mire rendeződnek a dolgok odabent. Aztán kiderült, hogy az óvszer volt a hibás. Amióta másképpen védekezünk semmi gond nincs.
2012. szept. 26. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Naná, hogy ban ilyen, akár még hónapokkal később is...Azért az a hüvely egyrészt jól "megviselődött" és idő kell neki, kinek mennyi. Másrészt a hormonok miatt a szoptatás miatt teljesen száraz a hüvely, így ezért nehéz és fájdalmas dolog...Türelem.
2012. szept. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!