Szülés után a hüvelyt összébb varrják, hogy ne maradjon tág?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 14:05
1/16 anonim válasza:
nem, a hüvely fala rugalmas, vissza fog húzódni
2/16 anonim válasza:
Nem, mert ez már plasztikának minősül. Maximum a gátmetszés esetén varrják össze a gátat, ami nem azonos a hüvellyel! Varrni még a méhszájat szokták, ha sérül a szülés során!
3/16 anonim válasza:
dehogy varrják,még az kéne..
csak a gátmetszés után a gátat és a méhszájat,ha sérül.
4/16 anonim válasza:
ne izglj: nekem pl. nem, hogy nem maradt tág, még szűzen sem voltam olyan szűk, mint szülés-gátmetszés után,pedig csak 2-3 öltésem volt. idő, amíg teljesen regenerálódik a hüvelyed, de előbb-utóbb olyan lesz,mint újkorában (nekem 6 hónap után volt teljesen olyan érzés a szex, mint régen).
6/16 anonim válasza:
Hát van akinek tág marad, nekem is pedig fiatal vagyok és jópár barátnőmtől hallottam...
Nekem 4500 grammos lányom született meg 2 óra alatt szóval..hmmm. Csak sok sok intim tornázással állt helyre a rend úgy ahogy és nem tökéletes még mindig érzésem szerint. ( 8 hós a lányom).
7/16 anonim válasza:
Nekem is helyreálltak a dolgok de az idő tényleg idő. Én meg egy évet mondanék sexet illetően, amikor tényleg olyan tuti volt mint előtte. Nem mondom hogy addig rossz volt, csak az elején mindig fájt... egy év után már az elején sem...:)
8/16 anonim válasza:
Nekem is csak gátmetszés volt, és azt öltötték össze, nem a hüvelyt, de én sem voltam olyan szűk soha, mint szülés után. A hüvely fala rugalmas, visszahúzódik.
9/16 anonim válasza:
Nekem is tág maradt, pedig csak 3 kg volt a babám. A sok intim-torna is csak kicsit javított rajta.
10/16 A kérdező kommentje:
és létezik ilyen plasztikai műtét?
2010. jún. 5. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!