Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után a hüvelyt összébb...

Szülés után a hüvelyt összébb varrják, hogy ne maradjon tág?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 14:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen létezik, kis plasztikai műtét. Nekem a 2.szülés után felajánlotta a dokim, hogy ha az intim torna nem segítene akkor megműt. Hála istennek sem torna, sem műtét nem kellett, mert magától minden helyreállt. :)

A szervezeted regenerálódik, főleg ha még nem múltál el 35. :)

2010. jún. 5. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Kedves utolsó.Én harmincöt már elmúltam, de még nem vagyok múmia, nálam nem kellett varrni, pedig biztos öregnek számítok.:)Köszi a diszkriminációt.
2010. jún. 7. 08:08
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Ez tényleg elég gáz megjegyzés volt:S Biztosan nem akartál bántani senkit, de legközelebb megválogathatnád, hogy mit írsz le. Én 34 vagyok, és teljesen helyrejöttem, rugalmasság rendben, és intim tornára sem volt szükség. Lehet mégsem a koron múlik a dolog, hanem alkati kérdés?
2010. jún. 7. 10:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem miért kellett megsértődni rajta...én is 36 vagyok de nem sértődnék meg ezen...ez statisztikaliag alátámasztott dolog, persze ha vki szerencsés alkat akkor lehet hogy még 50 évesen se lazul meg "odabent" semmi, de attól még a kor előrehaladtával egyre kevésbé rugalmasak a dolgok.

Ez olyan minthogy 30 felett csökken a termékenység, ez is így van sajnos biológiailag mi ebben a bántó??

2010. jún. 7. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm 15.37-es! Egyáltalán nem bántó megjegyzésnek szántam és nem is értem, h miért akadtak ki egyesek rajta, de ezuton bocsánatot kérek azoktól, akiknek a lelkivilágába beletapostam. Én is 34 éves vagyok és mint elődöm említette STATISZTIKA, alátámaszott bizonyítékok vannak a 35 feletti dolgokra és természetesen vannak ez alól is kivételek. :)
2010. jún. 7. 20:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Legalább ti ne vesszetek össze a statisztika.Én is úgy gondolom hogy csak beskatulyáz bennünket.Ez az alapja rengeteg félelemnek.És éppen tavaly volt erről szó a médiában,hogy nem mindig van valós alapja a statisztikának. Egyébként én 32 vagyok. Az intim tornát szülés után mikor kell elkezdeni?
2010. jún. 7. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!