Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első trimeszterben a...

Az első trimeszterben a szorulások miatt fájt a végbeletek? Megnehezíti az ülést is.

Figyelt kérdés

okt. 29. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem fájt. És oda is figyeltem, hogy ne legyen székrekedésem. Te tudod, mi válik be neked ellene, használd. Igaz, hogy én veszélyeztetett voltam, de kifejezetten mondta az orvos, hogy figyeljek oda, hogy ne erőlködjek.
okt. 29. 12:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért voltál veszélyeztett?
okt. 29. 14:03
 3/6 A kérdező kommentje:
*veszélyeztetett
okt. 29. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Igyál esténként egy magnosolvot. A magnézoum amúgy is kell, és enyhe hasmenést okoz. Lehet két naponta elég lesz. Hátha segít. Meg egyél sok rostosat.
okt. 29. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi ilyesmi tünetem nem volt semelyik babámmal. Nem lehet inkább aranyér? Annak ilyenek a tünetei, és terhesség végén előjöhet.
okt. 29. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon. Féltem is rendesen, mert nálam aztán volt erőlködés. A magnézium elvileg segített, de nekem nem oldotta meg. Néha jobb lett, de aztán visszatért. Elég sokáig, szerintem kb. az első trimeszterben végig.
okt. 30. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!