Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség első heteiben...

Terhesség első heteiben tapasztalt valaki hasmenést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 hetes kismama vagyok. Sajnos órák óta megy a hasam és nagyon görcsöl is olyankor.

Olvastam, hogy a terhesség idején elő szokott fordulni.

Valaki tapasztalt már ilyet? Milyen gyógyszert ajánlanátok rá?

okt. 28. 19:05
A kérdező szavazást indított:
terhesség
hasmenés
5 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pótold a folyadékot. Egyelőre ennyi. Nekem is volt hasmenésem terhesen is, meg nem terhesen is.
okt. 28. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességem eleje ilyen volt. Most a második babával időszakosan is jelentkezik. Igyál sokat, baj nem lesz belőle. Változik az anyagcsere. Inkább a hasmenés, mint a szorulás 😁
okt. 28. 19:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
okt. 28. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elkaptál vagy ettél valamit, csak pont most. Magnéziumtól szokott lenni tipikusan terhesen hasmenés.
okt. 29. 05:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Szinte végig a várandósság alatt volt heti egy hasmenésem, másoknak meg székrekedése van.
okt. 29. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hetekig ment a hasam az elején. Egy idő után magától elmúlik, ne aggódj.
okt. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!