Van olyan, akinek a sok kötelező fekvéstől fájdult meg a dereka?
Figyelt kérdés
okt. 28. 05:40
1/4 anonim válasza:
Fájhat attól. Nekem is minden bajom volt már tőle.
2/4 anonim válasza:
Sajnos az teljesen normális, én combtörés miatt voltam 10 napot kórházban, már mindenem fájt, pedig igyekeztem a lehetőségeimhez képest sokat sétálni is...
(A terhesség pedig alapból is többletterhelés a deréknak.)
3/4 anonim válasza:
En terhesseg alatt nem fekudtem annyit,nem kellett, de utana a szoptatas soran katasztrofa volt.
Fekve vagy ulve szoptattam, de mindegy volt, mert az elso par hetben eleg sokat voltam igy, azt hittem megdoglok, annyira fajt mindenem.
Szoval igen, lehet attol.
4/4 anonim válasza:
Persze, én 6-13. hétig feküdtem, csak mosdóba keltem fel, már minden bajom volt. Pedig akkor még hasam se volt ugye. Most meg már megint sehogy se esik jól, se ülni, se feküdni, se állni. De már csak 2 hét, aztán már legalább csak a gyerekágyból kell felépülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!