Szex a terhesség utolsó heteiben?
Szűkszavú orvosom van és mostanában már én se kérdezek túl sokat, mert olyan az agyam, mint a szita. Ha valami miatt nem lehetne szexelni azt mondaná, vagy csak ha kérdezem? Nem mondd a méhszáj állapotáról se semmit magától. 37+1 hetes vagyok, úgyhogy ha beindulna a szülés se nagy gond, de más baj esetleg lehet a szextől? Bejut valami baci vagy ilyesmi?
Ha jövőhéten megyek rákérdezek, de addig is, nálatok mit mondtak?
Nyugodtan lehet. Ha a tested még nincs kész rá nem fog beindulni tőle a szülés.
(Amúgy az orgazmus során felszabaduló oxitocin segíthet később abban, hogy beinduljon a szülés és az ondóban a prosztaglandin segít a méhszáj nyílását, méhizomzat mozgását beindítani, szóval mindkettőtöknek el kell menni, hogy érjen valamit. De ha még nincs itt az idő nem fog csak ettől beindulni)
Elvileg akkor mondják, ha nem szabad, ha szabad, nem hozzák szóba, nekem ez a tapasztalat :D
Mi sokáig hanyagoltuk, aztán az utolsó pár napban csináltuk, hátha meghozza az eredményt, de egyrészt nekem annyira baromi kényelmetlen volt minden, hogy nem tudtam elengedni magam, másrészt meg eredménye sem volt, indítani kellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!