Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez igaz? Lombikos terhességnél...

Ez igaz? Lombikos terhességnél tilos a terhesség alatt a szexuális együttlét.

Figyelt kérdés

okt. 23. 18:36
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
29 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy egészséges terhességnél nem tulos. Tök mindegy, hogy spontán vagy lombik. A terhesség ugyan az.... ha a beágyazódás megtörtént, már nincs különbség.

A doki meg tájékoztat, ha valami miatt nem javasolt, tilos.

okt. 23. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

De meg is lehet kérdezni tőle.

Sokra mész a gyerekkel, ha a férjed e miatt hidegül el tőled, mert ok nélkül ezt csináltad.

okt. 23. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tilos csak ha az orvos úgy ítéli meg.

Meg kell kérdezni ha úgy nyugodtabb vagy.

Nekem is lombikkal sikerült veszélyeztetett is voltam, közép időben voltunk "eltiltva" kb. 3-4 hétig de akkor pihennem is kellett..

okt. 23. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lombikkal sikerült nekünk is. A beültetés után 2 nap pihenőt javasolt a doki, utána azt mondta jót is tesz a sperma a beágyazódásnak. Azóta szexelünk amikor úgy érezzük. Most vagyok a 35. héten. Nekem fontos, hogy legyen, nem szívesen mondanèk le, csak ha kimondottan tiltaná az orvos.
okt. 23. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően csak azért, mert lombikkal sikerült nem tilos. Ha sikerül a lombik és van szívhang, onnantól pont ugyanúgy viselkedik, mint egy normál terhesség. Lehet problémamentes, lehetnek különböző problémák. Nem mindegy az sem, hogy miért lett lombik - nagyon más a helyzet, ha a kismamának mondjuk PCOS + IR + túlsúly van vagy ha a férj spermaképe volt "csak" rossz vagy hormongondok voltak, esetleg többszörös vetélés előzte meg stb. Az orvost kell kérdezned, hogy a te konkrét esetedben van-e bármi ellenjavallat. És persze menet közben is lehetnek olyan történések, ami miatt átmenetileg vagy végleg tilos a szex (akár a behatolás, akár az orgazmus). És aztán az is kérdéses, hogy a libidód hogy fog állni.
okt. 23. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!