Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 napja tartó pecsételő...

4 napja tartó pecsételő vérzés és megszűnő terhességi tünetek mellett lehetséges elő terhesség?

Figyelt kérdés

Szombati napon sürgősségi nőgyógyászati szakrendelést kerestem fel pecsételő vérzéssel, ekkor 7 hét 1 napos elő terhességet mutatott az UH. Egyebet orvos nem mondott, vizsgálat végző szerint fel sem kellett volna keresnem ennyivel a őket. Szájon át progeszteron pótlást javasoltak.

Eddig is elkerültek a klasszikus terhességi tünetek, csak gyakori vizelési ingert éreztem, valamint az emlők duzzanatát, érzékenységét.

Hétfőn felkerestem nőgyógyászati szakrendelést ismét, mert a meglévő diétámmal nehezen összeegyeztethető volt a készítmény időbeli bevétele, valamint nagyon rossz közérzet párosult hozzá. A hétfői orvos hüvelyi progeszteron pótlást javasolt, vizsgálat nem történt.

Sajnos a vérzéses tünet azóta sem múlt el (más okból Clexanet kell használnom, ami lehetséges, hogy megnehezíti a vérzés elmaradását?), bár rosszabb sem lett. Továbbra is csak mosdó használat után tapasztalható vérzés. Azonban a mellfeszülés, gyakori vizelési inger eltűnt, a mellem visszaállt terhesség előtti állapotra.

Legközelebb pénteken lesz lehetőségem orvoshoz menni panaszaimmal, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy befejeződött a terhesség már. Saját orvosom szabadságon van, hozzá nem tudok fordulni. A tétlenség nyomaszt, próbálok reményt meríteni hasonló eset pozitív kimeneteléből. Köszönöm!

okt. 23. 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
A teszted is halványodik?
okt. 23. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Menj be az ugyeletre ujra..
okt. 23. 15:40
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 nem teszteltem rendes vérzés elmaradása óta, de a teszt ennyi idő után még amúgy is mutathatna álpozitív eredményt

#2 a szombati kórházi ügyeletes orvos nyomatékosan felhívta a figyelmemet ilyen "bagatell" dologgal újra ne keressem őket, csak amennyiben a vérzés erősödik vagy fájdalommal, görccsel párosul

okt. 23. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:

És ha bemegy, mégis mire megy vele?

Attól, hogy napont aaz ügyeletre jár, nem lesz más a terhesség kimenetele.

Elhiszem, hogy szar, de nem az orvosokon meg azon múlik, hogy hány UH-t csinálnak közben.

Amúgy simán lehet ettől élő terhesség, főleg, ha csak kis menyiségű a vérzés. Majd kiderül. Szorítunk, mást úgy sem lehet tenni.

okt. 23. 18:26
 5/10 A kérdező kommentje:

#4-es Én is így látom. Az orvosok jelenleg nem tudnak többet tenni.

Remélem érkezik pozitív kimenetelű tapasztalattal válasz.

okt. 23. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
4# teljesen egyetértek veled abban amit írsz. Felesleges orvohoz rohangálni vele amit tudtak már megtettek, csodákra ők se képesek. Attól, hogy valakinek pozitív kimenetelű volt neked nem biztos, hogy az lesz. Pihenj sokat és ne idegeskedj rajta. Remélem neked jó híreid lesznek. Kitartás
okt. 23. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Clexantol verzekenyebb vagy.

Nekem is volt, ugy 7. het korul, hogy elmultak a tunetek. Ugy mentem orvoshoz, hogy na itt most vege!:(

Persze minden rendben volt! Par nap mulva visszajottek a tunetek.

Volt olyan terhessegem is h hanytam mint a lakodalmas kutya, kozben 2 hete el volt halva az embrio:(

Drukkolok neked!

okt. 23. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

A progeszteronpótláson és pihenésen kívül sajnos mást valóban nem tudsz csinálni, a kimenetel pedig kétesélyes :(

Viszont egy tesztet azért ellőhetsz, igaz, hogy lehet még álpozitív, de ha halványodik, akkor sajnos egyértelmű a helyzet.

Én hasonló korú terhességnél véreztem (görcs nélkül), nem sokat, de élénk piros foltom lett a tisztaságin. Bementem az ügyeletre, volt pulzálás, minden szuper, hazaküldtek pihenni. Két nap múlva a saját dokim már nem látott életjelenséget, behívott pár nappal későbbre újra, meg is volt a missed ab diagnózis a második UH után :(

A vérzés hétfőn volt, a második UH a saját dokimnál szombaton, és addigra teljesen elhalványodott a teszt (5 nap alatt), az egyetlen tünetem - mellfájdalom - is megszűnt addigra.

Remélem neked minden rendben van a babáddal, a kisfiammal utána én is többször barnázgattam, a mellfájdalom is jött-ment, ott mégis egészséges baba lett a vége.

okt. 24. 01:09
 9/10 A kérdező kommentje:
És igen, lehetséges. Szerencsére szépen fejlődik tovább.🤞
okt. 25. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Szuper, csak így tovább! 🙂
okt. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!