4 napja tartó pecsételő vérzés és megszűnő terhességi tünetek mellett lehetséges elő terhesség?
Szombati napon sürgősségi nőgyógyászati szakrendelést kerestem fel pecsételő vérzéssel, ekkor 7 hét 1 napos elő terhességet mutatott az UH. Egyebet orvos nem mondott, vizsgálat végző szerint fel sem kellett volna keresnem ennyivel a őket. Szájon át progeszteron pótlást javasoltak.
Eddig is elkerültek a klasszikus terhességi tünetek, csak gyakori vizelési ingert éreztem, valamint az emlők duzzanatát, érzékenységét.
Hétfőn felkerestem nőgyógyászati szakrendelést ismét, mert a meglévő diétámmal nehezen összeegyeztethető volt a készítmény időbeli bevétele, valamint nagyon rossz közérzet párosult hozzá. A hétfői orvos hüvelyi progeszteron pótlást javasolt, vizsgálat nem történt.
Sajnos a vérzéses tünet azóta sem múlt el (más okból Clexanet kell használnom, ami lehetséges, hogy megnehezíti a vérzés elmaradását?), bár rosszabb sem lett. Továbbra is csak mosdó használat után tapasztalható vérzés. Azonban a mellfeszülés, gyakori vizelési inger eltűnt, a mellem visszaállt terhesség előtti állapotra.
Legközelebb pénteken lesz lehetőségem orvoshoz menni panaszaimmal, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy befejeződött a terhesség már. Saját orvosom szabadságon van, hozzá nem tudok fordulni. A tétlenség nyomaszt, próbálok reményt meríteni hasonló eset pozitív kimeneteléből. Köszönöm!
#1 nem teszteltem rendes vérzés elmaradása óta, de a teszt ennyi idő után még amúgy is mutathatna álpozitív eredményt
#2 a szombati kórházi ügyeletes orvos nyomatékosan felhívta a figyelmemet ilyen "bagatell" dologgal újra ne keressem őket, csak amennyiben a vérzés erősödik vagy fájdalommal, görccsel párosul
És ha bemegy, mégis mire megy vele?
Attól, hogy napont aaz ügyeletre jár, nem lesz más a terhesség kimenetele.
Elhiszem, hogy szar, de nem az orvosokon meg azon múlik, hogy hány UH-t csinálnak közben.
Amúgy simán lehet ettől élő terhesség, főleg, ha csak kis menyiségű a vérzés. Majd kiderül. Szorítunk, mást úgy sem lehet tenni.
#4-es Én is így látom. Az orvosok jelenleg nem tudnak többet tenni.
Remélem érkezik pozitív kimenetelű tapasztalattal válasz.
Clexantol verzekenyebb vagy.
Nekem is volt, ugy 7. het korul, hogy elmultak a tunetek. Ugy mentem orvoshoz, hogy na itt most vege!:(
Persze minden rendben volt! Par nap mulva visszajottek a tunetek.
Volt olyan terhessegem is h hanytam mint a lakodalmas kutya, kozben 2 hete el volt halva az embrio:(
Drukkolok neked!
A progeszteronpótláson és pihenésen kívül sajnos mást valóban nem tudsz csinálni, a kimenetel pedig kétesélyes :(
Viszont egy tesztet azért ellőhetsz, igaz, hogy lehet még álpozitív, de ha halványodik, akkor sajnos egyértelmű a helyzet.
Én hasonló korú terhességnél véreztem (görcs nélkül), nem sokat, de élénk piros foltom lett a tisztaságin. Bementem az ügyeletre, volt pulzálás, minden szuper, hazaküldtek pihenni. Két nap múlva a saját dokim már nem látott életjelenséget, behívott pár nappal későbbre újra, meg is volt a missed ab diagnózis a második UH után :(
A vérzés hétfőn volt, a második UH a saját dokimnál szombaton, és addigra teljesen elhalványodott a teszt (5 nap alatt), az egyetlen tünetem - mellfájdalom - is megszűnt addigra.
Remélem neked minden rendben van a babáddal, a kisfiammal utána én is többször barnázgattam, a mellfájdalom is jött-ment, ott mégis egészséges baba lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!