Első Nst lelet, jónak számít?
Figyelt kérdés
Sajnos semmit nem mondtak nekem, csak a kezembe nyomták a papírt. A babám szív frekvenciája többnyire 120-160 között volt, de néha picivel több. A végén az erősebb mozgásoknál 180 felett. 2x leesett az érték 90 alá (nem tartósan), mind 2x éreztem enyhe buborékszerű mozgást ezalatt. Ez ugye nem jelent bajt? A 20 perc alatt nem éreztem sok erős mozgást, inkább csak a vége fele, akkor a méhösszehúzódás görbéje is felment 75-80 körülire és az utolsó 5-6 percben ott is maradt. Egyáltalán nem éreztem fájásnak, csak mintha lejjebb mocorgott volna a baba. Bár én még a jósló fájásokat sem bírom beazonosítani, a magzatmozgást is csak a 24. hét után éreztem. A méhszájértékem 2100 ha ez számít valamit. 37. hétben járok, de az uh adatok szerint 38-39. A leletemen csak annyi van, hogy jó magzatmozgás és valami szám, azt is mindjárt megnézem. Előre is köszi!!okt. 21. 19:58
1/6 A kérdező kommentje:
RR:133/86 Hgmm. Ez van még rajta a leleten. A papíron a középső görbe nem tudom mit jelent, az szinte teljesen egysíkban haladt.
okt. 21. 20:00
2/6 anonim válasza:
Gondolom az orvos ranezett, szoval jonak.
:D
Nem igazan tudom mit lehetne erre irni. Ha baj lenne, haza se engedtek volna.
Hogy most ebbol mikor lesz szules; ha arra vagy valojaban kivancsi, isten tudja.
3/6 anonim válasza:
Ez úgy működik, hogy az orvos megnézi és ha rendben van minden, akkor mehetsz haza. A szülés várható időpontja bármi lehet, senki nem tudja.
4/6 anonim válasza:
Az nst-nek 2 féle kimenetele lehet. Az egyik, hogy megkapod a papírod és mehetsz haza, a másik, hogy "legyen szíves átsétálni a szülőszobára".
Ha hazaengedtek akkor jó volt az nst.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, ez megnyugtató. Köszönöm!:)
okt. 21. 23:55
6/6 anonim válasza:
Tudtommal akkor baj, ha leesik a szívhang ha fájás vagy a baba mozgása közben történik, illetve ha nagyon sokszor. Ha hazaengedtek akkor tuti nincsen semmi baj. Mozgás közben pedig felmegy a szívhang, az a jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!