Nem találtad otthon a szívhangot, mégis minden rendben volt?
Nem reagálok azokra a kommentekre, hogy “minek keresed ilyen korán a szívhangot otthon?”
11 hetes kismama vagyok. A fiamnál 12 hetesen kerestem elsőnek és viszonylag hamar meg is találtam. Most is csak azért vettem elő, mert csomó mindenki írja 9-10 hetesen megtalálta a baba szívhangját vele. 1 hete minden nap keresem, de nem találom.
Aki ilyen korán próbálta megtalálni, de nem sikerült azoknál minden rendben volt a következő vizsgálaton?
Mi az, hogy nem ez volt a kérdés?😂Hát, akkor mi?
"Nem találtad otthon a szívhangot, mégis minden rendben volt?"
Igen, én speciál nem találtam 11hetesen a szívhangot, mégis minden rendben volt. Mint ahogy 100-ból 99 szintén nem, legfeljebb azt hiszi.
Voltam is orvosnál(nem emiatt, de mondtam, hogy parázom, mert már hetek óta nem tudom, hogy van és 1hét múlva van a genetikai.) Megnézte , mondta, nem kell ide szívhang, ott boxolt. Épp marha nagy munkában volt. Meg akarta mutatni, de kb.fél másodpercre tudta elcsípni. Ő, aki közben látta is és millió ilyet csinált már. Akkor gondolhatod, mennyire találja meg az, aki először csinál ilyet. Szerinted majd ott fognak nekünk pózolgatni? Max, ha alszik, de akkor is elfordulhat. Amikor fent van, annyi idő alatt be se tudja mérni a gép. Pár ütésből szerinted honnan tudná, hogy 150?
Nekem amúgy egy ismerősöm nézte korábban, akinek egy rakás gyereke van és abból egy súlyos szívbeteg. Hallott eleget. Álmából felébresztve is felismerné. Ő mondta, hogy na, ez a 3 ütés volt a gyereké, majd, ha szerencsénk volt, percek múlva újra. Nem lódobogás még olyankor, kis kopogás. Kivéve, ha pont mozdulatlanul alszik. És igen, a dokinál lódobogás. Csak kicsit más gép. Meg ő csak akkor rakja rá a hangot, ha épp jók a körülmények.
Én nem emlékszem, de talán 16.héttől ismertem fel.
Ér pulzálást találtam csak nem szívhangot egészen a 15.ig hétig. Hiába volt minden rendben már halálra idegeltek páran, hogy na hallod már otthon? Nem.. 15.ig hétig nem találtam.
Van olyan ismerősöm, aki meg boldogan hallgatta 15.ik héten is. Aztán kiderült, hogy sajnos már nincs is velük. Na ezért becsapós a dolog.
Már nem emlékszem pontosan de azt tudom hogy mire megtaláltam már éreztem a mozgását is, így sok értelme nem volt.
2x volt hasznos, mikor egész nap nem mozdult meg, és meg akartam bizonyosodni és a hallgatózás hatására meg is mozdult, szóval megint mindegy volt megtaláltam-e de megtaláltam akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!