Nem találtad otthon a szívhangot, mégis minden rendben volt?
Nem reagálok azokra a kommentekre, hogy “minek keresed ilyen korán a szívhangot otthon?”
11 hetes kismama vagyok. A fiamnál 12 hetesen kerestem elsőnek és viszonylag hamar meg is találtam. Most is csak azért vettem elő, mert csomó mindenki írja 9-10 hetesen megtalálta a baba szívhangját vele. 1 hete minden nap keresem, de nem találom.
Aki ilyen korán próbálta megtalálni, de nem sikerült azoknál minden rendben volt a következő vizsgálaton?
Első, ez nem a válaszra a kérdés. Nem tudsz szerintem szöveget értelmezni. Menj vissza az iskolapadba :)
Második válaszolónak köszönöm szépen 🙂
Nem tudom mitől verne 150-el percenként a szívem. Rosszul is lennék szerintem. :D
Örülj magadnak, hogy ide büfögtél valamit, ami senkit nem érdekel.
Menjél aludni vagy trollkodj máshol.
Szép estét neked. Szia.
Ilyen korán max a koldokzsinor pulzalast lehet megtalalni, az erősebb, oblosebb hangú.
Te bofogtel fel kérdést, az ír választ, aki akar, viseljed.
Én is 9.hettől próbáltam, de csak a 13.hét közepén találtam meg, akkor is csak a gyorsan susogó/surrogó köldökzsinórt. Magát az élesebb patadobogós szívhangot eddig egyszer találtam meg a 15.hét végén, mert akkor nagyon jól feküdt közel a felszínhez. 16 hetes vagyok, kb a 15.héttől nagyon hamar megtalálom. Előtte nagyon nehezen 15-20 perc és sokszor elficánkolt, vagy nagyon távoli volt és alig hallható.
Egyébként a vizsgálatokon minden rendben volt eddig. Most már megnyugtat, hogy megtalálom hamar. Több veszteségem volt, így ez kell nekem.
Nagyon sok helyük van még el tudnak bújni és 14.hét előtt kb a csont mögé kell benézni és nagyon benyomni a készüléket...
Babaolaj viszi egyébként a legjobban a hangot.
Próbálkozz csak, egyszer majd meglesz, de tudd, hogy nem kell aggódj, ha nem találod, nagyon korai még.
Nagyon szépen köszönöm 7-es válaszoló a részletes leírást.
Sajnálom a veszteségeidet!
Boldog babavárást neked.
#5! Ha ilyen idegbeteg vagy, simán verhet 150-nel😂
Csak meg akartalak nyugtatni. Kérdezz meg erről egy orvost. Ő talán a valóságot fogja mondani, mert itt mindenki megtalálja már 3 naposan.
A #6 nem én vagyok, de teljesen jól írja.
Nem vagyok idegbeteg, csak nem értem miért érzitek feltétlenül szükségesnek, hogy minden ilyen kérdésnél oda írjátok: nem találtad meg a magzatod szívhangját, az a sajátod.
Tudom, mit hallottam, nem vagyok buta ember, hiába próbáljátok az ellenkezőjét bizonygatni.
Annyira nem ez volt a kérdés. Akkor miért kell ide jönni rossz indulatúskodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!