Így hogyan történik a méhszáj vizsgálat?
Most lehet, hogy sokan lehurrognak, amiért ilyet kérdezek, de én ettől úgy félek.
Szóval nekem eléggé szűk a hüvelyem. Az együttlétek is néha kellemetlenek ez miatt (az első néhány behatolás).
Én egyszerűen nem tudom elképzelni, ahogy az orvos feldugja a kezét és megvizsgál. 🙈 Mármint úgy, hogy ne haljak ott meg a fájdalomtól és ne szakadjak szét. Azért egy férfi kéz jóval több helyet foglal, mint egy átlagos hímvessző..
Szüléskor ugye tágul a hüvely, de itt jó pár kérdésnél olvastam, hogy már akár 3-4 hónappal a szülés előtt megvizsgálnak kézzel.😬😬😬
Esküszöm, hogy ettől jobban félek, mint magától a szüléstől. Már azon agyalok, hogy szólok az orvosomnak, hogy én szülés előtt ilyen vizsgálatot nem szeretnék!
Normális orvos NEM nyúlkál várandósság alatt!!! Amelyik nyúlkálni akar, azt ott kell hagyni.
Szülés alatt meg megoldjàk, ahogy tudjàk. Bár nem egyenletesen tàgul a mèhszàj, tehát nem lehet sokra következtetni az àllapotàbòl, de meg szoktàk nèzni. A kitolàs kesdetèt pedig màs, egyèrtelmű jelekbòl ki lehet követleztetni az ahhoz èrtőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!