Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így hogyan történik a méhszáj...

Így hogyan történik a méhszáj vizsgálat?

Figyelt kérdés

Most lehet, hogy sokan lehurrognak, amiért ilyet kérdezek, de én ettől úgy félek.

Szóval nekem eléggé szűk a hüvelyem. Az együttlétek is néha kellemetlenek ez miatt (az első néhány behatolás).

Én egyszerűen nem tudom elképzelni, ahogy az orvos feldugja a kezét és megvizsgál. 🙈 Mármint úgy, hogy ne haljak ott meg a fájdalomtól és ne szakadjak szét. Azért egy férfi kéz jóval több helyet foglal, mint egy átlagos hímvessző..

Szüléskor ugye tágul a hüvely, de itt jó pár kérdésnél olvastam, hogy már akár 3-4 hónappal a szülés előtt megvizsgálnak kézzel.😬😬😬

Esküszöm, hogy ettől jobban félek, mint magától a szüléstől. Már azon agyalok, hogy szólok az orvosomnak, hogy én szülés előtt ilyen vizsgálatot nem szeretnék!

okt. 18. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
15%

Normális orvos NEM nyúlkál várandósság alatt!!! Amelyik nyúlkálni akar, azt ott kell hagyni.

Szülés alatt meg megoldjàk, ahogy tudjàk. Bár nem egyenletesen tàgul a mèhszàj, tehát nem lehet sokra következtetni az àllapotàbòl, de meg szoktàk nèzni. A kitolàs kesdetèt pedig màs, egyèrtelmű jelekbòl ki lehet követleztetni az ahhoz èrtőnek.

okt. 19. 10:19
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Én 38 hetes vagyok, 36.héttől nézik a méhszájam. Rohadtul nem kellemes de hát ez van,kibírtam. Gondolom a szüléshez képest ez simogatás kb😁
okt. 19. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!