Mi történik, ha kinyílik a méhszáj, de orvoshoz vizsgálatra csak 1,5-2 hét múlva kell mennem? Lehet valami komoly bajunk?
Szia! Én a 20. héttől nyitva vagyok egy újnyira. Lehet sex, csak óvatosabban. Most kezdjük a 38.hetet, most már nem lehet, mert most a héten tovább nyíltam, 2111. Pontosan nem tudom melyek melyik méhszájat jelenti. Hol találom meg, tudja vki?? Közeleg az idő... Nekem annyit mondott egy ujjnyinál, hogy ne lépcsőzzek, ne emelgessek, ne fürödjek kádban, csak zuhi, fertőzés miatt. Se strand,se uszoda! Na meg egy jó hír, lazábbak a szöveteink, könyebben tágulunk, gyorsabb lesz a szülés. Számonként -1 óra vajúdás!
Vigyázz magadra, pihenj sokat! Boldog babavárást!
Az első válaszoló vagyok, és az utolsótól szeretnék kérdezni! Én a 22.hétben vagyok, nekem az értékem 3110 ami azt jelenti, hogy a külső és a középső méhszáj is nyitva van. Itt tudsz utánaolvasni:
remélem beadja az oldalt, én pár napja tettem fel a kérdést az értékemmel kapcsolatban ott is utánanézhetsz, ott kaptam a linket. Szóval nekem sokat keményedik a poci,ezért a nagyobb szigorítás. Neked már megrövidült a méhszáj, a külső és a belső is nyitva, tehát bármikor szülhetsz! Jó neked, hogy idáig kihúztad! Én is ki szeretném. 3x2 Panangint szedek, sokat pihenek, fekszek,mit tehetnék még? Neked keményedett is a hasad? Lépcsőztél? 4.-en lakunk sajnos. Félek a koraszüléstől. az viszont bíztató, hogy könnyebben szülünk állítólag. Jó lenne ha nem 12 óra lenne,mint az első :-( Írd meg, hogy mikor szültél, és milyen volt, oksi? Írd ide, figyelni fogom! Köszi!
Első válaszolónak! Köszönöm a linket. Szóval el kell tűnnie a méhnyaknak, ugye?? Anyu 3 óra alatt szült minket öcsémmel, állítólag számít. Nekem 22 héten 3100 volt, múlt héten (37) 2100, és e héten (38) meg 2111. Mintha gyorsan menne már a dolog??! MOST kezdek izgulni...
Nálunk van lift, de 9. emelet.
Mást nem tudsz csinálni sztem, pihenj sokat, biztos nem lesz baj. Látod nekem is csak most a végén nyílt tovább. Az a helyzet, hogy mi meg felújítunk, de próbálom kímélni magam amennyire lehet. Jövő vasárnap lesz kész minden teljesen, rendrakással, aztán jöhet. Azt remélem megvárja. Én szept.9-re vagyok kiírva. Majd üzenek, ha történik vmi. Vigyázz magadra és ne stresszelj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!