Láttatok már 50 év feletti nőt aki terhes volt?
#7: spontan jött össze elsőre, vagy lombik? #14 spontán terhesség?
Én 44 vagyok, és nagyon szeretnék lassan már nem védekezni, de most elkeseredtem... (40 evesen elsőre összejött, de hát mar eltelt egy kis idő).
Egyébként egyszer én is láttam, egy könyvesbolti eladó. Egészen biztosan 50 felett volt, es akarhogy néztem, tuti terhes volt. Bevallom, furcsa latvány volt, és nehezen hittem a szememnek.
Vagy csak nem kötöttek az orrodra, hogy donoros lombik volt.
50 felett a spontán egészséges terhesség közel sem olyan gyakori, mint ahogy itt írják….
Jó, #18, akkor úgy volt.
Abszolút jó a viszonyom a hölggyel, azért tudom, mert mi is abban az időben terveztünk babát és sokat beszélgettünk. Mondta, hogy tart tőle, hogy már túl öreg, de az orvosa rendben találta és úgy készültek, hogy fél év sikertelenség után megkezdik a lombikot ha kell. De nem kellett, mert hamarabb terhes lett mint én.
Persze, hogy spontán. Nem akartak gyereket, csak a kora miatt azt hitték, nem kell védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!