Terhesség alatti nagyfoku rosszul let,legyengult immunrendszer,árthat a magzatnak?
Igen hánytam non-stop de kaptam rá vombee tablettatát,ez egy új gyógyszer a hányós terheseknek..nekem annyit segít,hogy nem hányom ki már a kaját,hanem 0-24 hányingerem van ,nagyon gyenge vagyok és már a 3.herpesz jött ki az ajkamon.
Félek nehogy ártson ez bármit.Ma vagyok 7+4 napos de az 4.hét első napjátol ahogy a teszt kimutatta elkezdödött az egész.:((
Ui:ajakhwrpeszem a terhesseg elott nagyon gyakran volt is az ellenanyagom nagyon magas.
Akkor annyira nincs baj. Gyenge lehetsz, ez normális, idővel jobb lesz. Szedd a vitaminokat, igyál sokat és egyél azt ami jól esik, vagy könnyebben lemegy. És pihenj.
Én a hányást megúsztam, de 10.hétig non stop hányingerem volt. Mellé éhes voltam és semmi kaja nem tetszett... ettem, de nyílván nem túl jóízűen. Ez a része most is ilyen, de megszűnt az émelygés. Vagyis enyhébb és nem egész napos.
Két féle kismama van, az egyik minden betegséget elkap, a másik meg nem betegszik le semmitől sem. Te most sajnos ezt kifogtad, a herpesztől a babának nem lesz baja. Magas lázat kell kerülni meg ha odalent szedsz össze fertőzést azt kell kezeltetni, mert attól lehet baj.
Szóval ne aggódj és javarészt a babától vagy gyenge :) Igazi kis energiavámpírok :)
Jó egészséget és kitartás!
Szerintem a gyengeség tök normális. Nem a hányás miatt van.
Gondolj bele , a 12 . hétre kifejlődik minden létfontosságú szerve. Ezért vagy gyenge. Ehhez micsoda energia kell neki.
Én is hulla voltam folyton, de azért jártam dolgozni, nem akartam elhagyni magam. A 2. trimeszterre jobb lett, de nem sokáig élveztem mert bejött az iszonyatos hőség és akkor az készített ki.
Most a 3.- ba vagyok és nekem egyenlőre ez a legkönnyebb. Gondolom változik még.
Az elso 12 het errol szol. Teljesen normalis.
12 oras muszakban dolgoztam ( itt nincs tappenzre jarkalas ) , a szabadnapjaimon viszont ilyen 20 orakat aludtam egyhuzamban.
Nem tudom, nekem pont túlpörgött az immunrendszerem az elején, mert autoimmun betegségem van és tünetes lett. Ami egyben azt is jelenti, hogy a szervezet maga ellen fordul, miközben el akarja távolítani az "idegent", ami ebben az esetben az embrió volt. Emellett a tünetek miatt enni se tudtam, kb.napi 2 joghurton éltem 2 hétig. Nem láttam rá sok esélyt, hogy túléli.
Most itt szuszog a kiságyban😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!