Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kínai pirított tésztát ehetek...

Kínai pirított tésztát ehetek ha szójaszósz van rajta?

Figyelt kérdés
Itthon én készítem semmi extra csak pár kanál szójaszosz van rajta csak már arrol is olvastam rosszat h kismamáknak nem ajánlják.
okt. 11. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
miért ne ehetnél?
okt. 11. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A legújabb kutatások szerint a kismamák semmit sem ehetnek. Az az egészséges, ha 9 hónapon keresztül csak vizet isznak.

Ha nem így tesznek, a születendő gyermek nagy valószínűséggel autista lesz.

okt. 11. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Japán nők biztos nem mondanak le a szójaszószról terhesség alatt...Legegészségesebb nemzet
okt. 11. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se hallottam erről, de most rákerestem, egybehangzóan mindenhol azt írták, hogy mértékkel, de lehet persze.
okt. 11. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2, vizet???? Tele van hormonnal, ki tudja mivel, ne viccelj már, múltkor olvastam, hogy emiatt van ennyi meleg fiatal :D
okt. 11. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahh vizet se szabad mar. A csapviz a hormonok miatt felejtos, a palackos viz meg a mikromuanyagok miatt.

Ez egy ilyen ehezok viadala. Vagy tuleled 9 honapig etel es viz nelkul; vagy nem.

😂

okt. 11. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért, szójaallergiád van? Mert akkor ne.
okt. 11. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
A japánok fermentálva fogyasztják a szóját, az kicsit más kategória, mint amit itt a tésztára locsolgat az ember. De ettől függetlenül, edd.
okt. 11. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván vedd figyelembe a sótartalmát, de más probléma nincs vele.
okt. 11. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!