Jósló vagy valódi fájás között nem tudok különbséget tenni. Mi lehet?
Meleg vízre, mozgásra, masszázsra elmúlik, akkor az jósló.
5 perces fájás már késő lesz, én 15 percesektől kb másfél óra múlva megvolt, az 5 perces épp egy átmeneti fél óra volt.
2x szültem, de mindkétszer így volt.
Nekem kb. 8-9 napig voltak az aktív vajúdás előtt jóslóim, görcseim, és nem múltak el meleg zuhanyra, mozgásra stb.
Szóval még ha az is az általános, hogy elmúlnak, lehetnek kivételek is. Szóval erre se lehet feltétlenül alapozni.
Először nmm tudtam, első nap be is mentünk, ott derült ki, hogy ez még nem az. Mivel akkor egész nap éreztem, ezért már volt.viszonyítási alapom.
Amikor beindult, az már sokkal erősebb volt, kisugárzott az egész derekamtól a combomig. Ha felálltam, meg kellett támaszkodnom közben.
De más meg azt mondja, hogy csak sima görcsölése volt végig a rendes vajúdás alatt is. Szóval ez is egyéni. Nekem.önmagamhoz képest lett viszonyítási alapom. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!