Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akit magas vernyomas miatt...

Akit magas vernyomas miatt pihenőre iteltek utolsó időszakban hogy oldotta meg a kisteok ellátását, házimunkát,?

Figyelt kérdés
okt. 8. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Sehogy. Kaptam gyógyszert, azzal szépen rendben lehetett tartani a vérnyomást.

Egyénként a magas vérnyomásnak pont hogy nem tesz jót a tespedés. Aktívnak kell maradni, hogy az érfalak rugalmasak maradjanak.

okt. 8. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Engem pont pihenesre szorítottak napi 5 dopegytet szedek így nyugalminallapotban jó, ha aktív vagyoknakkor 138, 140 körül van.azt mondják üljek le a fenekemre.
okt. 8. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Úgy, hogy csináltam

Férjem dolgozott, az élet nem állt meg

Gyógyszert szedtem és ennyi.

okt. 8. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Alapvetően a dokira hallgatnék, de amíg aktiv tevékenység alatt nem megy 140 fölé, addig nem kötelező ám feküdni. A gyógyszer mellett is tartósan (3nap) 140 felett van, akkor viszont muszáj pihenni. De akinek gyógyszerrel se megy le azt be is szokták fektetni.

Kitartás.

okt. 9. 05:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2# próbálj tényleg pihenni, nehogy úgy járj, mint tesóm 🙄☹️ Neki is magas volt a vérnyomása gyógyszer mellett. Bementek a kórházba, ahol úgy döntöttek, hogy már csak babàval mehet haza. Amikor felment a vérnyomása, babànak is túlságosan felment a szívverése. Két hetet volt bent szülés előtt. Három lett volna, de szerencsére a baba úgy döntött nem várja meg a 39.hetet. Sajnos neki a max adag gyógyszerrel is ingadozott a vérnyomása, pedig ő tényleg próbált pihenni. Van ilyen. Nekem is kell gyógyszert szednem így a végére, de nekem azzal jó szerencsére.
okt. 9. 07:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Hogy lenne megoldva, ha befeketnének a kórházba? Pont úgy tudod megoldani most is.
okt. 9. 07:43
 7/8 anonim ***** válasza:
6# sajnos ez pontosan így van.
okt. 9. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Nskem a 23.! Hettol kellett otthon fekudnom. Anyukam 2 hetente hetvegen jott kitakaritani. Egyebekben menut rendeltem,meg akkor vett a ferjem robotporszivot. Mosast bedobta a ferjem. En csak enni,pisilni,zuhanyozni keltem fel. Es volt egy 6 eves gyerekem. Fekve tanultam,jatszottam vele. Tuleltem, de tobbszor nem csinalnam vegig.
okt. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!