Festitek vagy szinezitek a hajatokat ugyanúgy mint terhesség előtt?
Figyelt kérdés
szept. 30. 17:50
1/13 anonim válasza:
Igen. Sőt, gyorsabban nő a hajam, úgyhogy nem is győzöm. De igyekeztem mindig is minél kiméletesebb hajfestéket használni.
2/13 A kérdező kommentje:
Az hogy ammónia mentes színező elég kíméletes? Köszönöm
szept. 30. 18:40
3/13 anonim válasza:
Az előző terhességem alatt is festettem a hajam, meg szoptatás alatt is, és a mostani terhességem alatt is festem.
Sima mezei Syoss-t használok.
5/13 anonim válasza:
Én próbáltam kevesebbszer, meg kihagytam az első trimesztert a biztonság kedvéért, de mivel eléggé őszülök, nem nagyon tudtam kíméletes színezőkkel variálni. Mindent ugyanúgy csináltattam mint addig.
Nem akkora gond szerintem. Amennyi káros anyag terheli a szervezetünket már nap mint nap, akár az ételeinken keresztül is, vegyszermaradványok, kérdéses adalékanyagok, belvárosi levegő, szmog, kozmetikumok, szerintem a hajfestés elenyésző...
6/13 anonim válasza:
Kb havonta max 2havonta festem Palette hajszinezővel.
7/13 anonim válasza:
Ammóniamentessel festem,az nem büdi :)
Szellőztess közben azért.
8/13 anonim válasza:
Az első trimeszterben nem festettem, viszont azóta igen.
9/13 anonim válasza:
Egyszer festettem be a tövét 14. hét környékén. Rossmannban vagy Müllerben vettem ammóniamentes festéket és tényleg nem volt büdös és nem is irritált. Az volt a szerencse, hogy elég "szépen" kopott le a sötétbarna így egy világosabb árnyalattal hozzá tudtam színezni a tövét. Az eredeti hajam szőke, a lenövés kb olyan mintha kopaszodnék. Még egyet ilyen tőfestést terveztem a szülés előtt, de meglátom még. Azóta mégjobban összekopott az egész és a növekedés is belassult, úgyhogy lehet, hogy ki is várom a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!