Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok a munkát terhese...

Hogy bírjátok a munkát terhesen, ha irodai munkát végeztek?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy elmaradt a második trimeszteri fellélegzés, nehezen tudok koncentrálni így folyton le vagyok maradva. Iszonyatosan frusztráló ez a szituáció, nem ezt szoktam meg magamtól, nem így szerettem volna elköszönni

szept. 30. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is ilyen volt. Az a durva fáradtság elmúlt, de nem voltam olyan aktív, mint előtte. Nekem a derekam fájt nagyon hamar, 12. héttől, nyáron voltam a második trimeszterben és a lábam is elkezdett a melegben dagadni. 25 hetesen mentem el táppénzre, a lábdagadás rögtön megszűnt, a derék fájás is jobb lett.

Sokan nem gondolják, de 8 óra egyhelyben ülés is tud megterhelő lenni, sőt hosszútávon, terhességtől függetlenül, sokkal egeszségtelenebb, mint mondjuk egy könnyű fizikai munka.

szept. 30. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én még bírom egy kicsit még. Most vagyok 32 hetes, még 1-2 hét, maximum 4.

Vannak jobb napok és vannak rosszabbak.

szept. 30. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:

35 hetesen mentem táppénzre, az utolsó 2 hónap már kb. kínszenvedés volt fizikailag. Nem esett jól annyit ülni, az utolsó hónapban pedig őszintén szólva már minden sokkal jobban érdekelt, mint a munka. Beindult a fészekrakó ösztön. :)

De azért örülök, hogy sokáig dolgoztam, mert így is volt még 6 hetem otthon, ami alatt borzasztó lassan vánszorgott az idő.

szept. 30. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már megszültem ugyan, de szinte ugyanaz volt, mint az elsőnek.

Október elejére voltam kiírva (szeptember közepén jött végül), de már április-május körül akkora volt a bokám, mint a térdem 😀

Az ülés is kényelmetlen volt, de szerencsére pont akkor kaptunk mindenféle cuccokat központilag, és a tüskés tartásjavító ülőpárna nekem sokat segített, azt ajánlom mindenkinek, akinek ilyen problémája van!

Nekem a koncentrációval nem volt bajom, de a mindennapos stresszt egyből el tudtam engedni, ahogy megvolt a pozitív teszt, így valószínűleg kicsit belassultam, de nem érdekelt annyira, remélem látták, hogy amit tudtam, azt megtettem, csak 120% helyett már 100% is elég volt 🙂

szept. 30. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:

38.hétig dolgoztam.

2en vittük főnökömmel az irodát. 10hetes terhes voltam, amikor az egyik napról a másikra meghalt. Nem lett volna esélyem sem abbahagyni kb.

Lezártam az évet majd elmentem szülni :D

szept. 30. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!