Algopyrin terhesség alatt?
Testvérem a 30. hétben van, nagyon fejfájós. Semmilyen gyógyszert nem hajlandó bevenni, mert fél. Tőlem kérdezi én mit szedtem. Én nagyon ritkán veszek be bármit, is de algopyrint szoktam, hat is rögtön. Terhesség alatt nekem a háziorvos és nőgyógyász sem mondta, hogy nem lehet. Covidos voltam az első terhességemnél, akkor is algopyrint javasolt a háziorvos. Bent a kórházban is most mondták neki, hogy ők is azt adják a kismamáknak.
Nekünk is azt adtak szülés után, ha valaki kért. De így is nagyon fél bevenni, nektek van valami ellenjavallatotok, vagy szedtetek algopyrint 3.trimeszterben?
Panadol extrát vehet be nyugodtan, fejfájásra nagyon jó.
Amúgy régebben adtunk terhesség alatt vénásan is Algót, szülés után is ezt kapták az anyák tablettában, de már nagyon régóta más a protkoll.
Ha tudsz németül, ezen az oldalon megnézheted, hogy terhesség alatt mikor mit lehet szedni, mi a tiltólistás: [link]
Szia!
En most fekszek kòrhàzban, hànyòs hasmenèses vìrussal. Mèhösszehùzòdàsokra magnèzium infùziot ès algopirint adtak(ezt is infùziòban)
Èn is ùgy tudtam, hogy nem lehet, de mègis ezt adtàk.
#15 hülyeségeket írsz... nem csak a balkánon szedik. egész Európában lehet kapni, annyi hogy receptköteles, mint korábban sokáig Magyarországon is az volt. A legerősebb és leghatékonyabb non-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer.
De tessék, itt egy összefoglaló róla: [link]
Algopyrint csak 2.trimeszterben ha nagyon muszáj.
Algoflex: 3. Trimeszterben nem szedhető.
Szintén migrénes vagyok, valamelyik a kettő közül sajnos kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!