Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hogyan tudnám...

Szerintetek hogyan tudnám picit tovább titokban tartani, hogy babánk lesz?

Figyelt kérdés

Többek között nagyon az elején vagyunk és félek nehogy baj legyen. Másrészt 2 hete olyannyira felpuffadok hogy simán 3 hónapos terhesnek kinézek. Mindegyik gatyám szűk, pedig nem eszek sem többet, sem puffasztót.

3.terhességem lesz.

November elején leszek túl a 12 héten de addig sem a munkahelyen, sem a családban nem akartuk elmondani de már többet kérdezték a férjemtől, hogy netán babát várok? Ő csak elviccelte meg hárított.

Hulla fáradt vagyok mindemellett ami teljesen kiül az arcomra. De ezt még egy kis sminkkel fel lehet dobni, de a kis pocakom nem nagyon tudom hova tenni. Elég vékony vagyok és így nagyon feltűnő. És nagyon nem szeretném ha a munkahelyen még kiderülne mert még van jó pár hét. Dokihoz is jövő héten megyek.

Hogyan tudnám ezt a helyzetet kezelni? Milyen tanácsot tudnátok adni?

Köszönöm szépen.

szept. 27. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Jönnek a nagy pulcsis idők, szerintem most pont könnyű dolgod lesz :) hosszú, nagy, vastag pulcsik, (kismama)leggingsel, (kismama)pamutharisnyával, amik kényelmesek, szerintem még nagyon csinosak is, és ápolnak-eltakarnak.
szept. 27. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A 3. baba rajtam is nagyon látszott/látszik. Bő ruhákkal lehet takarni.
szept. 27. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Szedj Espumisant. Az nem szívódik fel.
szept. 27. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Bő, kényelmes pulcsi, kismama leggings. Igazából bármi ami kényelmes és bő.
szept. 29. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Már leírták előttem, de én is leírom. Nagyjából egyforma hétben vagyunk és rajtam is nagyon látszik.

Én nem takargatom, de ha akarnám akkor szintén vannak olyan felsők amik bővebbek hasban és még csinosak,ezt te látod az aktuális üzletben ahova betérsz.

Leggingsből mindenképp olyat válassz, ami nem szorítja a hasad és tud nyúlni,én a Kikben rengeteget beszereztem már.

szept. 29. 12:30
 6/8 A kérdező kommentje:

A munkahelyen még oké de ha a családban bárhova megyünk 26 fok van és az nem pulcsis idő.

Annyira az elején vagyok nem szeretném még elmondani. De köszönöm a tippeket. Beszereztem pár dolgot már. Viszont most brutális rosszullét van a porondon,így már lett nagyobb bajom az öltözésnél..

szept. 29. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak me mondd el. Ha tippelgetnek mosolyogj és mondd, hogy dehogyis nem vagyok terhes. Hidd el, hogy ilyet senki nem gondol komolyan mégha gyanakszik is. Mármint úgy értem, hogy ameddig te be nem jelented ők sem hiszik el. Te érzed csak úgy, hogy biztosan tudják már és látják rajtad.
szept. 30. 01:43
 8/8 anonim ***** válasza:
*ne mondd el
szept. 30. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!