Klaudia199707 kérdése:
Hogyan tudom minél tovább titokban tartani a terhességem?
Figyelt kérdés
Olyan munkát végzek ahol fontos a jó testalkat és szeretnék minél tovább dolgozni. Hasleszorító, ilyesmi nem jöhet szóba (modellkedem), mert latszik a hasam a lengebb képeken.2018. márc. 11. 16:36
1/8 anonim válasza:
Szerintem, ha a hadleszorító megfordult s hülye fejedben, akkor nem vagy kész az anyadágra...
2/8 anonim válasza:
Sehogy. Vállalj kismama fotózást.
3/8 anonim válasza:
Komolyan kérdezed? Szerinted pucéran hogy tudod elrejteni a hasad?? Sehogy! Ha szerencséd van, nem sok változás lesz az első pár hónapban: kiszélesedik és eltűnik a derekad, feldagad a bokád, kék erek lesznek a melleden. Aztán lesz látható a pocak domborulata.
4/8 anonim válasza:
Sohogy....
Nagyon jó alakom van. Mikor terhes lettem, már a 2. Hónapban annyira puffadtam, h 5hós terhesnek tippeltek.... (ruhában)
Ha mázlid van nem látszik majd csak 4-5 hósan. De ennyi
5/8 anonim válasza:
21 évesen lehetne annyi sütnivalód, hogy nem nagyon lehet rejtegetni egy terhességet...
6/8 anonim válasza:
Hasleszorito? Te normális vagy? Hogy jut ilyen eszedbe. Ha ennyire fontos a karrier minek lettél terhes?
7/8 anonim válasza:
mit takar a "minél tovább"? ha izmos a hasfalad, kb 16-18 hétig is lehet akár, hogy nem lesz még hasad, aztán kinövi a baba a teret, nagyjából ennyi, ez ellen semmit se tudsz tenni.
8/8 anonim válasza:
Sehogy... Imádkozol, hogy minél később látszódjon..
Előtte pedig minél izmosabb hasfalat edzel magadnak,.,hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!