Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szerrel (minél természe...

Milyen szerrel (minél természetesebbel) tudnám a szempilláimat megnöveszteni? Szinte semmi nincsen szó szerint.

Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
ricinusolaj. esténként a pillák tövét kend be és egy idő után látszódik az eredmény.
2015. jan. 23. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:

A ricinust én két hónapig kentem a szempillámra minden este, de csak azt értem el vele, hogy begyulladt a szemem, meg ha kicsit többet kentem rá és éjszaka "szétfolyott", akkor ott az arcom reggelre ragyás lett. A szempillám egy fél milliméterrel sem lett hosszabb, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. Ez csak egy olaj, amit kozmetikumokba is beletesznek, mert puhító hatása van, de ennyi.

Vegyél inkább normális szempillaszérumot, DM-ben is lehet kapni, nem kell rögtöm a 20 ezer Ft-osat megvenni.

[link]

2015. jan. 23. 12:05
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Saját tapasztalatból mondom, hogy természetes módszerrel nem mész sokra (sajnos). Én a Careprost-ot használom erre a célra, és ez valóban, látványosan megnöveszti a szempillát. Sajnos természetesnek nem túl természetes, viszont hatásos!

2015. jan. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!