Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció szerű görcsök...

Menstruáció szerű görcsök utalhatnak terhességre?

Figyelt kérdés
Párommal már egy éve nem védekezünk, nem akarjuk görcsösen, de esélyt adunk a babának, hogy jöjjön amikor jönni akar. 2 napja késik a menstruációm, de 4-5 napja minden reggel úgy görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, aztán ez délutánra elmúlik, a mellem fáj, illetve fehér folyásom van, ami azért furcsa mert nekem mensi előtt barna folyásom szokott lenni. Érdemes teszteltem? Nem korai még? A görcs miatt én mensire tippelek, nem tudom, hogy ez lehet e terhes tünet.

szept. 26. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha két napja késik, már két napja is tesztelhettél volna.
szept. 26. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez igazából bármi lehet. Amúgy már kimutatja a teszt a terhességet.
szept. 26. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok,5 teljes napja késik🤷🏼‍♀️

Idegbeteg is vagyok,nem szoktam ennyire lobbanékony lenni,sőt.

szept. 27. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 te teszteltél? Drukkolok, hogy úgy alakuljon ahogy szeretnéd
szept. 27. 22:10
 5/9 A kérdező kommentje:

#1 igen, tudom, de jobb biztosra menni, nem akarok feleslegesen tesztelgetni túl korán. Nem túl rendszeres a ciklusom, mondjuk általában korábban jön meg.

Mindenesetre holnap tesztelek reggel. Köszönöm a válaszokat!

szept. 27. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:

4, nem még mert mi is 1.5 éve próbálkozunk(bár voltak kihagyós hónapok,de kb) és mindig van új a nap alatt,ezt szűrtem le. Késett,végul csak megjött. Mindenféle tünet,amibe kapaszkodtam,és semmi. Aztán most a 26.ciklusnaptól jöttek a pms tünetek,gondoltam fix megjön. Erre már ennek 5 napja. Ugyanúgy jönnek hullámban a görcsök, mellfeszülés is van.

Szóval még várok. Részben azért is mert arra gondolok a legkevésbé hogy terhes vagyok(bármennyire vágyom rá) meg mert valahol csalódott is lennék.

Szorítok neked,látom te reggel tesztelsz.

szept. 27. 22:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Tesztelj! Ugyanígy vagyok én is, és pozitív lett mindkét teszt, bár a második teszt kicsit halvány lett, viszont jól kivehető a második csík is mert rózsaszín, tehát nem száradási csík

szept. 28. 10:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Most viszont teljesen kétségbe estem, rettegek, hogy nem marad meg, olyan álom szerű az egész
szept. 28. 10:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, minden rendben veletek?
okt. 20. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!