Ha éjszaka sokat forgolódom azzal a baba nem tekeri magára a köldökzsinórt odabent?
Figyelt kérdés
szept. 25. 08:51
2/9 anonim válasza:
Már hogy tekerné magára? A baba a méhedben van, ahogy mozog, max ő tudná magára tekerni!
4/9 anonim válasza:
Kicsit korán van még a napi top kérdéshez😂
6/9 anonim válasza:
Mar nem azert de en fekudtem korhazban, terhesen, iszonyu korhazi agyak vannak, fa szekrenylapok vannak az 5 centis szivacs alatt Pecsen,sirtam a csipo fajdalmaktol,amit okozott, sem agyracs sem matrac nincs normalis. Egesz ejjel dobaltam jobbra balra magam,igy fordult be a gyerek harantbol fejjel esterol reggelre. Csaszar lett mert tobbszor rajta volt a nyakan a zsinor, meg jo hogy nem lett baj, szerintem tud mozogni,forogni bent az anyai forgastol. Teny,h nem tudsz ellene mit tenni :(
8/9 anonim válasza:
Dehogynem! Ezért kell minden terhes nőnek az első pozitív teszttől az ágyhoz szíjazva feküdni.
(irónia)
9/9 anonim válasza:
7es nem ijesztgetes, de ha ejszakakon at dobalja magat, a baba biztos h mozog bent tole. A koldokzsinort meg amugy is magukra tudjak tekerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!