A beágyazódás tünete lehet enyhe hőemelkedés,hőségérzet az éjszaka közepén?
Figyelt kérdés
Egyik éjjel arra ébredtem fel,hogy borzasztóan melegem van és meleg a testem is.Másnapra ez is elmúlt.jún. 15. 17:00
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy ez nem most történt....már 5 hetes terhes vagyok.Csak így visszagondolva emlékszem,hogy amikor történnie kellett a beágyazódásnak ez volt a tünetem.Akkor még nem is sejtettem,hogy terhes vagyok mivel nem tervezett baba(megtartjuk,ha már így alakult)
jún. 15. 17:51
4/7 anonim válasza:
Hat ha már terhes vagy akkor nem mindegy mi volt az az éjszakai melegség?
Ezt senki nem tudja megmondani, hogy pont akkor volt-e a beagyazodas.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor kellett történnie a beágyazódásnak kb.Mivel számolgattam kicsit.....
jún. 15. 18:42
6/7 anonim válasza:
Ezer más dolog okozhat ilyet, pl pajzsmirigy túlműködés vagy az, hogy szimplán meleg volt a szobában...
7/7 anonim válasza:
Akkor kellett történnie a beágyazódásnak, mivel számolgattál kicsit? 😁 Oké...
Egyébként azt mondják, hogy a beágyazódásnál inkább a hőleesés szokott előfordulni. A meleget más okozta. Meleg szoba, este egy pohárka ital, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!