Ha az első szülés császármetszéssel történt akkor a második is szükségszerűen így fog születni?
Az első terhessègem még abban az időszakban volt több,mint 6 évvel ezelőtt, amikor lehetett saját fogadott orvosod magán úton és akkor nála szültél abban a kórházban ahol dolgozott amúgy is.
Az én orvosom nagyon császármetszés párti volt,téraránytalanság miatt programozott császárom lett. (Plusz a köldökzsinór már a kislányom nyakán volt)
Nem vagyok benne teljesen biztos,hogy ez feltétlenül így kellett ,hogy legyen,de már mindegy.
Viszont ugye már nincs ez,ott lesz orvosom ahova tartozom..
Az foglalkoztat,hogy ha az új doki úgy gondolja akkor dönthet úgy, hogy nekem hüvelyi úton kell szülnöm így is,hogy volt már egy csàszàrom ?
Rettegek tőle őszintén szólva, inkább ezerszer átélem a császáros fájdalmat, csak ne kelljen órákig szenvednem. :(
Privátban megírom, én hol szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!