Ha az első szülés császármetszéssel történt akkor a második is szükségszerűen így fog születni?
Az első terhessègem még abban az időszakban volt több,mint 6 évvel ezelőtt, amikor lehetett saját fogadott orvosod magán úton és akkor nála szültél abban a kórházban ahol dolgozott amúgy is.
Az én orvosom nagyon császármetszés párti volt,téraránytalanság miatt programozott császárom lett. (Plusz a köldökzsinór már a kislányom nyakán volt)
Nem vagyok benne teljesen biztos,hogy ez feltétlenül így kellett ,hogy legyen,de már mindegy.
Viszont ugye már nincs ez,ott lesz orvosom ahova tartozom..
Az foglalkoztat,hogy ha az új doki úgy gondolja akkor dönthet úgy, hogy nekem hüvelyi úton kell szülnöm így is,hogy volt már egy csàszàrom ?
Rettegek tőle őszintén szólva, inkább ezerszer átélem a császáros fájdalmat, csak ne kelljen órákig szenvednem. :(
Nekem egyébként nagyon jó élmény volt a császár és nagyon hamar felépültem belőle.
A szülés napján délután már (nehezen) én toltam ide oda a kicsit.
A hüvelyi szülés teljesen ismeretlen terep számomra és annyira sajnáltam a kismamákat mikor hallottam üvölteni őket a fájdalomtól bent. :(
Bocsanat ,azt kihagytam, hogy a végén nekem sem fordult meg a kislányom.
Hàt akkor lehet,hogy meg kell barátkoznom a gondolattal...
Nem, a második császár nem szükségszerű. Lehet hüvelyi úton szülni császár után, VBAC a neve, keress rá neten. Sokan pont, hogy ezt szeretnék, de megértem, ha te meg pont nem, semmi gond nincs ezzel.
Vagy rögtön mész magánba, és fizetsz, és kéred a programozott császárt. Vagy kivárod, mi lesz, ha maradsz államiban.
Boldog babavárást :)
Én erre rákérdeztem, ahol én szültem, ott azt mondták, hogy ott, abban a kórházban 90% hogy császár után császár lesz a következő is. Durva így kimondani, de ott ez a szokás.
Engem megnyugtat, mert ha másodszor is szülnék, tuti másodszor is császárt akarnék. Majd belehaltam a fájdalomba így is, de aki a szobatársam volt, sima szülés után végig zokogott, lábra sem bírt állni egyedül, akkora fájdalmai voltak. Ez engem egy életre elrettentett.
Vajon Pest környékén melyek ezek a kórházak? Esetleg van ötlet?
Hivatalosan a Margit korhazhoz tartozunk,nem tudom,hogy ott mi a módi.
Nem szeretnék én sem hüvelyi úton szülni, tényleg szép élmény volt a császár és azt már ismerem,tudom,hogy hogy jöttem rendbe belőle.
Remelem,hogy valaki vállalni fogja azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!