Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Clexanet meddig szúrtátok...

Clexanet meddig szúrtátok szülés előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne, Ti meddig szúrtátok a clexanet szülés előtt? Hány nappal előtte hagytátok/hagyatták veletek abba?

Köszönöm, ha leírod a tapasztalataid :)

szept. 10. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Először az indítás előtti nap még be kellett adni, másodszor császár volt, előtte nap még adhattam szintén. A hematologusom annyit kért, hogy reggel adjam mindig, mert általában éjjel indulnak a szülések, ne legyen gond belőle.
szept. 10. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Indítás előtti napon még be kellett adnom. Én mindig este adtam.
szept. 10. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

41+1re indítottak, tehát 41+0ig szúrtam

szept. 10. 13:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem a haematológus olyat mondott, hogy “amikor érzi hogy hamarosan szül, előtte 2-3 nappal hagyja abba”.

Hááát, igaz első baba lesz, de nem hiszem, hogy így meg tudják mondani a nők előre, mikor jön a baba :D (nyilván más, ha programozott császár)

szept. 10. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:

SENKI nem mondott ilyet nekem, pedig több hemotológusnál is voltam és két terhességet szúrtam végig.

Jellemzően este adtam be. Egyik gyerekem 14h-kor, másik este 7-kor született. Nyilván mindkettőnél úgy jött ki, hogy előző este volt az utolsó.

szept. 10. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Kb egy hónappal a szülés előtt kezdtük (azért a királyi többes, mert a férjem szúrta, én képtelen voltam), szülés (pcs) után tíz nappal fejeztük be. Végig, egy nap se maradt ki.
szept. 10. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondták, hogy reggel szúrjam, mert nagyobb arányban indulnak éjjel a szülések. Azon kívül pedig azt, hogy ha érzek "valamit", ami akár előjel is lehet, akkor inkább hagyjam ki, várjak, aztán kiderül, hogy csak vaklárma vagy tényleg beindul a buli, emiatt nekem 2x kimaradt egy-egy nap a szülés előtti héten. De végül semmi nem lett, 41+0-nál indítottak, este kellett bemennem, még aznap reggel, minél korábban, be kellett szúrnom az utolsót. Majd 24 óra vajúdás után császár lett, másnap reggel kaptam újra a következőt. Egyébként a hematológus 24 órát mondott, az anesztes 18-at, az egyik szülésznő pedig 12-t, hogy annyinak kell eltelnie az utolsó Clexane és az esetleges gerincérzéstelenítés között.
szept. 10. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta a hematólogus hogy végig szúrhatom, de inkább reggel mert általában este indul be. A szülés kiírt időpontjába viszont egy nőgyógyász azt tanácsolta hogy mostmár hagyjam abba, így 1 héttel a szülés előtt már nem szúrtam mivel kisfiam ennyit húzott rá. Nagyon vérzékeny voltam szülésnel, kérdezte is az orvos hogy mindig ennyire vérzékeny voltam-e.
szept. 11. 07:13
 9/9 anonim ***** válasza:

"Nagyon vérzékeny voltam szülésnel, kérdezte is az orvos hogy mindig ennyire vérzékeny voltam-e."

De ennek semmi köze nem volt a Clexane-hoz, mivel szó szerint nem hígítja a vért, teljesen más a hatásmechanizmusa.

szept. 12. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!