Clexanet meddig szúrtátok szülés előtt?
Sziasztok!
Érdekelne, Ti meddig szúrtátok a clexanet szülés előtt? Hány nappal előtte hagytátok/hagyatták veletek abba?
Köszönöm, ha leírod a tapasztalataid :)
#2 vagyok
41+1re indítottak, tehát 41+0ig szúrtam
Köszönöm!
Nekem a haematológus olyat mondott, hogy “amikor érzi hogy hamarosan szül, előtte 2-3 nappal hagyja abba”.
Hááát, igaz első baba lesz, de nem hiszem, hogy így meg tudják mondani a nők előre, mikor jön a baba :D (nyilván más, ha programozott császár)
SENKI nem mondott ilyet nekem, pedig több hemotológusnál is voltam és két terhességet szúrtam végig.
Jellemzően este adtam be. Egyik gyerekem 14h-kor, másik este 7-kor született. Nyilván mindkettőnél úgy jött ki, hogy előző este volt az utolsó.
"Nagyon vérzékeny voltam szülésnel, kérdezte is az orvos hogy mindig ennyire vérzékeny voltam-e."
De ennek semmi köze nem volt a Clexane-hoz, mivel szó szerint nem hígítja a vért, teljesen más a hatásmechanizmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!