Miért szednek a nők fogamzásgátlót, ha amelett is teherbe lehet esni?
Azért, mert normális használat esetén minimális az esélye a teherbeesésnek.
Hozzá kell tennem, hogy szinte az egyik legbiztosabb módszer a nem kívánt terhesség elkerülésére, és egyébként az is libidócsökkentő tud lenni, ha valaki szex közben mindig attól retteg, hogy terhes lesz...
Mellékhatása manapság már nincs olyan sok, a mai gyógyszereket igyekeznek minél kevesebb hormonnal összeállítani.
Én pl azért, mert megszűnteti a menstruációt. Rohadt jó az élet nélküle!
Tiszta a bőrőm, nem puffad fel a hasam, nem fáj a hasam, derekam, nem ájuldozok. Csodálatos menatruáció mentesen élni.
1. A tabletta elég megbízható, ha az ember normálisan szedi.
2. Nem mindenkinek okoz mellékhatásokat.
3. Egy csomó pozitív “mellékhatása” is van…
Én amellett, hogy nem szeretnék most épp terhes lenni azért is szedek fogamzásgátlót, hogy ne újuljon ki az endometriózisom, ne kelljen 2-3 évente műteni. Ráadásul olyat szedek ami mellett nem menstruálok, amit szerintem nem kell magyarázni miért jó, főleg hogy fájdalmasak szoktak lenni a menstruációim. A libidómra meg ez a fajta semmilyen hatással sincs.
Meg egyébként utálok a gumival vacakolni, jobb is nélküle. (A spermicidet meg se említsük, azt én sem értem egyáltalán miért lehet még kapni, ki használja... Spontaneitás ölöbb, mint a gumi, undorító, hogy utána nem lehet zuhanyozni, csak várni hogy folyón kifelé a cucc, én viszkettem is tőle és a hatékonysága is a béka segge alatt van)
"Miért szednek a nők fogamzásgátlót, ha amelett is teherbe lehet esni?"
Te magadtól vagy ilyen buta, vagy segítenek hozzá?
Miért kell becsatolni a biztonsági övet az autóban, ha becsatolt övvel is meg lehet halni balesetben?
Miért zárjuk az ajtót, amikor elmegyünk otthonról, ha van olyan betörő, aki a zárt ajtón is be tud hatolni a lakásba?
Miért tesznek korlátot az erkélyekre, ha azon is keresztül lehet esni?
Miért vannak zárt osztályok az elmebetegeknek, ha a magadfajták szabadon élnek?
Én pl. nőgyógyászati betegség miatt szedem, le van állítva vele a menstruációm. Végre nem szenvedek, bár ez inkább egészségügyi kérdés.
Egyébként elég kevés az esély a teherbeesésre gyógyszer szedés mellett, ha valaki felelősen szedi. Ami nem egy nagy kunszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!