Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért szednek a nők fogamzásgá...

Miért szednek a nők fogamzásgátlót, ha amelett is teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Van egy csomó mellékhatása, és még a libidót is lecsökkenti, szóval többet árt, mint használ.
szept. 10. 08:18
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a teherbeesés kategóriába szerettem volna tenni ezt a kérdést, de félrenyomtam.
szept. 10. 08:19
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Mert talán így kényelmes mind a két a félnek. A gumi se véd 100%-ban. De így megmarad a spontanitás a szexben, hogy akár a liftben is megejthetnek egy gyors menetet, anélkül, hogy utána a használt gumival kellene szórakozni.
szept. 10. 08:23
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Tabletta mellett csak akkor esik teherbe valaki, ha valami hibát csinál, az csak mese, hogy mindig teljesen szabályosan használta és mégis terhes lett.
szept. 10. 08:25
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Azért, mert normális használat esetén minimális az esélye a teherbeesésnek.

Hozzá kell tennem, hogy szinte az egyik legbiztosabb módszer a nem kívánt terhesség elkerülésére, és egyébként az is libidócsökkentő tud lenni, ha valaki szex közben mindig attól retteg, hogy terhes lesz...

Mellékhatása manapság már nincs olyan sok, a mai gyógyszereket igyekeznek minél kevesebb hormonnal összeállítani.

szept. 10. 08:27
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Én pl azért, mert megszűnteti a menstruációt. Rohadt jó az élet nélküle!

Tiszta a bőrőm, nem puffad fel a hasam, nem fáj a hasam, derekam, nem ájuldozok. Csodálatos menatruáció mentesen élni.

szept. 10. 08:32
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

1. A tabletta elég megbízható, ha az ember normálisan szedi.

2. Nem mindenkinek okoz mellékhatásokat.

3. Egy csomó pozitív “mellékhatása” is van…

szept. 10. 08:33
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

Én amellett, hogy nem szeretnék most épp terhes lenni azért is szedek fogamzásgátlót, hogy ne újuljon ki az endometriózisom, ne kelljen 2-3 évente műteni. Ráadásul olyat szedek ami mellett nem menstruálok, amit szerintem nem kell magyarázni miért jó, főleg hogy fájdalmasak szoktak lenni a menstruációim. A libidómra meg ez a fajta semmilyen hatással sincs.

Meg egyébként utálok a gumival vacakolni, jobb is nélküle. (A spermicidet meg se említsük, azt én sem értem egyáltalán miért lehet még kapni, ki használja... Spontaneitás ölöbb, mint a gumi, undorító, hogy utána nem lehet zuhanyozni, csak várni hogy folyón kifelé a cucc, én viszkettem is tőle és a hatékonysága is a béka segge alatt van)

szept. 10. 08:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Miért szednek a nők fogamzásgátlót, ha amelett is teherbe lehet esni?"

Te magadtól vagy ilyen buta, vagy segítenek hozzá?

Miért kell becsatolni a biztonsági övet az autóban, ha becsatolt övvel is meg lehet halni balesetben?

Miért zárjuk az ajtót, amikor elmegyünk otthonról, ha van olyan betörő, aki a zárt ajtón is be tud hatolni a lakásba?

Miért tesznek korlátot az erkélyekre, ha azon is keresztül lehet esni?

Miért vannak zárt osztályok az elmebetegeknek, ha a magadfajták szabadon élnek?

szept. 10. 08:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj utolsó nagyon jót nevettem 😂😂😂
szept. 10. 08:57
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Én pl. nőgyógyászati betegség miatt szedem, le van állítva vele a menstruációm. Végre nem szenvedek, bár ez inkább egészségügyi kérdés.

Egyébként elég kevés az esély a teherbeesésre gyógyszer szedés mellett, ha valaki felelősen szedi. Ami nem egy nagy kunszt...

szept. 10. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!