Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tavaly márciusban és novemberb...

Tavaly márciusban és novemberben is legnagyobb fájdalmunkra 10 hetesen elhalt a terhességem. A novemberi után is azt mondta a doki, hogy várjuk meg két mestruációt. Nagy baj ha már most babát várok?

Figyelt kérdés
Három héten belül megvolt a tisztulásos vérzés, de azóta nem jön meg az első normál vérzésem. Egy belső hang azt súgja hogy nem vagyok már egyedül. Nagyon szeretnénk kisbabát a párommal, így természetesen nagyon boldog lennénk ha várandós leszek/vagyok(?), de félek, hogy túl korán estem teherbe, lehet valami baj vagy következmény? Kérlek írjátok meg, hogy nálatok hogy volt. Nagyon köszönöm nyugtató válaszaitokat!
2009. jan. 7. 13:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon köszönöm a kedves sorokat:-) Tegnap este már volt egy kis vérzés így nem csináltam meg a tesztet reggel, és ma meg már rendesen meg is jött.

Köszönöm mégegyszer válaszaitokat, remélem nem sokára én is írhatom, hogy újra kismama vagyok.

Kismamák, Édesanyák! Sok boldogságot és egészséget Nektek!:-)

2009. jan. 8. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!