Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tavaly márciusban és novemberb...

Tavaly márciusban és novemberben is legnagyobb fájdalmunkra 10 hetesen elhalt a terhességem. A novemberi után is azt mondta a doki, hogy várjuk meg két mestruációt. Nagy baj ha már most babát várok?

Figyelt kérdés
Három héten belül megvolt a tisztulásos vérzés, de azóta nem jön meg az első normál vérzésem. Egy belső hang azt súgja hogy nem vagyok már egyedül. Nagyon szeretnénk kisbabát a párommal, így természetesen nagyon boldog lennénk ha várandós leszek/vagyok(?), de félek, hogy túl korán estem teherbe, lehet valami baj vagy következmény? Kérlek írjátok meg, hogy nálatok hogy volt. Nagyon köszönöm nyugtató válaszaitokat!
2009. jan. 7. 13:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem tudok érdemlegeset hozzáfűzni, de jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!
2009. jan. 7. 13:13
 2/11 anonim ***** válasza:
én hasonlóképp voltam kétszer vetéltem el spontán, a második után 2 napra méhgyulladásom lett, kaptam antibiotikumot, két hétre rá lehetett elösször együtt lenni a férjemmel nem védekeztünk,és gyanus lett hogy már az 52 napon tartok a vetélés után és sehol a mensi, elmentem dokihoz és 7 hetes terhes voltam, azt mondta nem lehet baj mert a gyogyszert addigra már beszedtem és ha a baba most ilyen gyorsan összejött akkor meg is marad. kaptam utrogrestan babamegtartó kúpot, azóta is minden oké, csak pihennem kell sokat, rendben van a baba is egészséges és már a 27-ik héten vagyunk, igazábol akkor fogok fellélegezni ha a karomban tarthatom, a félelem mindig bennem van. imátkozom hogy rendben legyünk és megszülessen. ne izgulj neked sem lesz gond ha teis ilyen gyorsan teherbe estél biztos rendben lesz, én az első vetélés után 6 honapig nem estem teherbe, a másodiknál két hét mulva véletlenül sikerült. menj mielőbb el a dokidhoz hátha ad neked is valami babamegtartót. minden jót. Laila.
2009. jan. 7. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Laila vagyok, ird meg majd mi lett, tesztet csináltál esetleg? én nem mert nem is gyanakodtan a terhességre. sok sikert
2009. jan. 7. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Erre tényleg csak az orvos tudna válaszolni,de szerintem ha babát vársz akkor a szervezeted már fel volt készülve rá,különben nem estél volna teherbe.Szorítok neked,sok sikert!!! H.
2009. jan. 7. 13:20
 5/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a gyors és kedves válaszaitokat:-) Most délután csináltam tesztet, és negatív lett. Bár tudom a hogy reggeli vizelet a legjobb, csak már nem bírtam ki reggelig. De két tesztet vettem így reggelre is jut majd:-)

Szívem mélyén én is úgy érzem, hogy ha nem lenne minden rendben akkor nem is tudott volna megfoggani.

2009. jan. 7. 14:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves Laila! Nagyon sok boldogságot és egészséget Nektek:-)
2009. jan. 7. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Arról, hogy mi a korai, nem tudok véleményt mondani. Nekem 1 elhalt terhességem volt decemberben, azt mondta a dokim, hogy hat hónapig (!) ne merjek teherbe esni. Hogy meg se kockáztathassam, még fogamzásgátlót is felírt. Nem hiszem, hogy csak azért mondta, mert nem akar látni féléven belül, bár konkrétan nem kérdeztem rá, miért kell olyan sokat várni. Én inkább többet várnék, minthogy idő előtt összejöjjön. Talán nagyobb lehet az újabb vetélés esélye, de nem tudom pontosan
2009. jan. 7. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia teljesen együttérzek veled én egy évvel ezelőtt vesztettem el egy babát,utána nagyjából fél év múlva próbálkoztunk ( ennyi idő alatt készültem fel lelkileg is mert első próbálkozásnál nem sikerült ,de a második hónapban igen)Nálad úgy tűnik a tested kész rá mert újból megfogantál ,a lélek sokkal nehezebb és több időt vesz igénybe . Szerintem:) Ezért is most már csak arra koncentrálj ,hogy új baba -új élet -s valamiért ő jönni akar hozzátok.Én is erre gondolok amióta most már tudjuk ,hogy kisfiúnk itt van a pocakomba, s csak arra gondolok ,hogy áprilisban már velünk lesz,mert valami folytán ő minket választott. Ez a baba meg titeket választott. Bízzál! S ne feledd a gondolatnak teremtő ereje van!Tiszta szivemből szurkolok. Tudom milyen nehéz,de bízni kell.

Üdv,26 hetes

2009. jan. 7. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom 3honapot javasolt,de azt mondta nem muszály kivárni,ha a szervezet felkészült,ugyis sikerül.Két hetet vártunk csak.Igaz nekem pont 3honap mulva sikerült teherbe esnem.Tehát az én orvosom szerint nem lenne baj.
2009. jan. 7. 17:03
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem 2 elhalt terhességem volt mind a 2 után sokat vártunk . a 2-dik után azt mondta a doki hogy ne egyik naprol a másikra essek teherbe vagyis minimum 6-7 honap mi 1 évet vártunk a lelki trauma miatt , most van egy 2 honapos győnyőrü egézséges kislányom. nyugodj meg nem lesz semmi baj a tested már felkészült ha teherbe estél.lélekben meg pozitiv dolgokra gondolj tudom nehéz a tőrténtek miatt de sokat segit . kitartást és boldog babavárást.ird meg légyszi a 2-dik teszt eredményét .
2009. jan. 7. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!