Nagyobb túlsúly mellett mi számít ideális hízásnak a 21-22 héten és majd utána?
Nemtudom mi számít nagyobb túlsúlynak.
Én 78kilóval kezdtem mind a 2 terhességemet. Az elsőnél 30.hétig tartottam a 78kg-t, majd az utólsó 10 hétben jött fel 6kg.
Másodiknál 36hetesen is 78 kg voltam. Szülés napján 81-et mértünk. Tehát 3kg.
Én nem diétáztam, nem tettem érte különösebben semmit.
Vagyis annyit, hogy míg terhességek elött 8 órát ültem az irodában, addig terhesen az elsőnél pont felújítottunk és sokat besegítettem, a másodiknál meg ott volt a 2 éves nagyobbik.
#8 én sem voltam/vagyok hányós. Szimplán nem kell S voltam soha nagy evő és most sem lettem az. Pedig még csak undort sem érzek semmi szagra vagy kajára. Egyszerűen csak nem kívánok semmit. 1-2 falat és azt érzem tele vagyok. Meg első trimeszterben volt "nagyobb ingadozás súlyban" (nagyobb = 82-86,6kg között), aztán azóta ez maradt a 84kg +-0,4.
Nem tudom mennyire játszik pl közbe hogy valószínű nálam az elhízás oka a fogamzásgátló volt és abbahagytam mikor babát szerettünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!