Kismamák 6 hetes terhes vagyok és lyukad a fogam kifele és fáj fel hívtam a fogorvost mondtam neki gyokerkezelni kellene mondta ha érzéstelenítő nélkül ki bírom akkor mehetek hozzá máskülönben nem szabad egész terheseg allat zsibaszzot adnia Ez igaz?
Hogy lehet ilyen igénytelenül fogalmazni?
Tényleg nem kaphatsz érzéstelenítőt.
Hát, én 14 hetes terhes koromtól jártam fogorvoshoz, mert előtte már benne voltam egy kezelési programban és akkor folytatódott. Végig lidocain injekciót kaptam, de volt egy fogam, ami úgy nézett ki, lehet, hogy gyökérkezelni kellene(nem csináltak előtte röntgent, pedig direkt mondtam is, hogy babat tervezek). Arra azt mondta a doki, hogy készüljek fel, ha olyan, húzni kell, mert gyökérkezelést nem csinál terhesen. (Ne kérdezd, hogy húzni meg miért lehet.) Nem kellett végül.
A babám makk egészséges.
Az egész kérdés úgy ahogy van botrány. A helyesírás is, de amúgy te mondtad meg a fogorvosnak hogy gyökérkezelni kellene?
Amúgy meg kaphatsz érzéstelenítőt.
"Hogy fogsz neki így példát mutatni?! Vagyis inkább milyet?"
3. osztályig segít a háziban, onnantól meg majd együtt tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!