Fogászati érzéstelenítés terhesen?
Sziasztok! Hétfőn voltam fogorvosnál, betömte egy fogamat (tonogénes érzéstelenítőt használt), előtte pénteken voltam, akkor két fogat is betömött. Nem tudtam, hogy terhes vagyok. Szerdán kellett volna megjönnie a mensimnek, ma csináltam reggel egy tesztet és erős pozitív lett. Tudtommal nem szabadna az első trimeszterben kezelni, csak ha sürgős azonban én akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok.
Természetesen beszélek erről a nődokimmal, de csak 2 hét múlvára kaptam időpontot.
Van valaki aki hasonlóan járt mint én és esetleg tud róla valamit mondani? Ez ártott a picinek vajon?
Olyan csodás a biológia, hogy zömében amíg anyuka nem tudja, hogy várandós, addig nem is igazán tud neki ártani ilyenekkel. :)
Mostantól persze jelezd előre, hogy mi a helyzet, de ettől még nem lesz gond ne aggódj.
Engem éppen csak le nem paramamizott a dokim, amikor ugyanilyen sztorival kérdeztem tőle, csak azért, mert engem röntgeneztek a fogorvosnál ilyen korai szakaszban. :D
Nem lesz baj, ne aggódj!
Én többször kaptam, több ampulla érzéstelenítőt egyszerre. Antibiotikumot is szedtem, műtétem is volt, áramütés is ért, és egyszer hasra estem, de rendben van a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!