Holnap lesz a császármetszésem, mennyire fáj a katéter? Ebbe a kórházban az a szokás hogy az érzéstelenítő szuri előtt már fel teszik. Illetve ha van valami jó praktika, tanács szívesen fogadom
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 10:48
1/13 anonim válasza:
Akkor lehet hogy nrm.lesz kellemes..:/Nálunk utána rakják fel,próbálj meg nagyon rllazulni annyit tudsz tenni,akkor nem olyan kis lyukon préselik fel
3/13 anonim válasza:
Nekem is előtte rakták fel és nem éreztem fájdalmat.
4/13 anonim válasza:
Nekem előtte rakták fel, nem fogok hazudni, az egész császár/császár utáni felépülés legrosszabb része volt nekem. :( Borzalmasan fájt. De a többi válaszból kiindulva, lehet nálam voltak bénák.
5/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, észre se vettem volna ha nem szólnak róla, talán akkor fájhat, ha valaki befesziti az izmot közben.
6/13 anonim válasza:
Amikor felrakják, el kell lazítani - mintha pisilnál, akkor nem érzel semmit sem akkor, sem utána.
7/13 anonim válasza:
Nálam érzéstelenítés utan tették fel ìgy észre se vettem
8/13 anonim válasza:
Nekem hüvelyi szülés után raktak fel, mert nem tudtam pisilni parancsra. Egyáltalán nem éreztem semmit.
9/13 anonim válasza:
én is kaptam hüvelyi szülés után katétert, mondta a szülésznő, hogy felhelyezi, de kijött a pisi és ki is vette. nem éreztem semmit mikor csinálta
10/13 anonim válasza:
Mindkét természetes szülés közben megkatétereztek mert már a mosdóba nem mehettem ki de nagyon kellett pisilni. Egyszer sem éreztem semmit csak megkönnyebbülést. Még csak kellemetlennek se tudnám mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!