Holnap lesz a császármetszésem, mennyire fáj a katéter? Ebbe a kórházban az a szokás hogy az érzéstelenítő szuri előtt már fel teszik. Illetve ha van valami jó praktika, tanács szívesen fogadom
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 10:48
11/13 anonim válasza:
Engem sima szülésnél is katétereztek párszor, nekem nagyon fájt, meg utána az első pár rendes pisilés is
12/13 anonim válasza:
Engem is katétereztek sima szülés alatt, mert nem tudtam pisilni, hiába setáltam ki a mosdóba. Nekem picit szúró/égető érzés volt, de egyáltalán nem fájt, nem volt rossz. Kb olyan érzés volt, mint amikor felfázásnál fáj a pisilés.
De pár másodperc volt az egész kellemetlen érzés.
13/13 Cubina válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nem fájt a katéter, a betevést nem éreztem, utána pár pillanatig kellemetlen volt, és éreztem egy darabig, hogy ott van, de semmi fájdalom nem volt.
Ami fájni fog és zavarni a mindennpapi tevékenységekben, az a vágásod lesz onnantól, hogy kimegy az érzéstelenítő. Szóval felejtsd el a katétert, és arra készülj inkább fel, hogy a babázás, mozgás, ülés, fekvés nehézségekbe fog ütközni egy pár hétig és emelni, hajolgatni sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!