Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap lesz a császármetszésem...

Holnap lesz a császármetszésem, mennyire fáj a katéter? Ebbe a kórházban az a szokás hogy az érzéstelenítő szuri előtt már fel teszik. Illetve ha van valami jó praktika, tanács szívesen fogadom

Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 10:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem sima szülésnél is katétereztek párszor, nekem nagyon fájt, meg utána az első pár rendes pisilés is
2023. márc. 7. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem is katétereztek sima szülés alatt, mert nem tudtam pisilni, hiába setáltam ki a mosdóba. Nekem picit szúró/égető érzés volt, de egyáltalán nem fájt, nem volt rossz. Kb olyan érzés volt, mint amikor felfázásnál fáj a pisilés.

De pár másodperc volt az egész kellemetlen érzés.

2023. márc. 7. 16:24
 13/13 Cubina ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nem fájt a katéter, a betevést nem éreztem, utána pár pillanatig kellemetlen volt, és éreztem egy darabig, hogy ott van, de semmi fájdalom nem volt.

Ami fájni fog és zavarni a mindennpapi tevékenységekben, az a vágásod lesz onnantól, hogy kimegy az érzéstelenítő. Szóval felejtsd el a katétert, és arra készülj inkább fel, hogy a babázás, mozgás, ülés, fekvés nehézségekbe fog ütközni egy pár hétig és emelni, hajolgatni sem szabad.

2023. márc. 8. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!