Terhesség alatt ki tömetett már fogat? Használnak ilyenkor érzéstelenítőt? Mennyire fáj?
Kitört egy pici darab a fogamból , muszáj volt tömni.
Injekciót adtak, ami fájt picit, de maga a tömés nem.
Az a 6 lyukas fog szerintem nem most lett... Meg kellene csináltatnod őket, aztán félévente - évente fogorvoshoz menni megnézetni, mielőtt elromlik az összes. ---> nem rosszindulatból, csak jótanács. :)
Soha életemben nem kértem érzéstelenítést fogtöméshez. Szerintem a szuri sokkal jobban fáj, plusz utána még két napig olyan, mintha szájba rúgtak volna acélbetétes bakanccsal. A fogfúrás meg csak pár percig kellemetlen.
Nade. Terhesen nekem gyökérkezelésbe sikerült belefutnom, annál nyilván alap az érzéstelenítés (ld. bakancsrúgás), természetesen van olyan érzéstelenítő, amit lehet használni kismamáknál, de mindenképpen szólja előre, hogy terhes vagy. (Nekem 20. hetesen még semmi nem látszott, ne bízd az orvos szemére, mert nem figyeli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!