Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák tik mikkor vásároltat...

Kismamák tik mikkor vásároltatok először babaruhakat vagy bármi mást???

Figyelt kérdés
aug. 24. 08:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Most a 37-38. héten kezdtem el. Egy tonna babacuccunk van a kis újszülött mérettől kezdve kb egy éves korig, sokat kaptunk is. Meg a plédek, paplanok, pólya, huzatok, lepedők, hálózsákok, törölközők, meg egyéb dolgok amiket összevásároltam. Kicsit túltoltam, ha lesz tesó biztosan megfontoltabban vásárolok majd. Nem is a mosás, hanem a száradási idő ami sok. Nincs szárítógépünk. Én a ruhákat gőzölöm, az ágyneműket és pár dolgot vasalok. Valamiért nagyon összegyűr mindent a gépünk, hiába állítom lejjebb a centrifugát. Egyébként vasalni én is utálok.
okt. 30. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:

11 vagyok. Bocsi ezt egy másik kérdéshez akartam írni. :O

Egyébként folyamatosan apránként vettünk, kaptunk cuccokat. Kb 16-18. héttől.

okt. 30. 19:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!