Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha mindig ugyanott érzem...

Ha mindig ugyanott érzem mozogni az azt jelenti, hogy nem változtatott pozíciót ugye?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy ha be van fordulva nem fordult farvégűbe vagy fordítva. Lehet hülye kérdés, de két uh között ez foglalkoztat 🙂.
aug. 23. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó pillanatig megfordulhat.

Az, hogy ugyanott érzed mozogni, nem garancia arra, hogy ugyanabban a pozícióban van.

Valaki érzi, hogy megfordul, valaki nem.

Szóval bármi lehet.

aug. 23. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fertőzés miatt voltam ügyeleten, fejvégű fekvésben volt, ahogy mindig. Másnap visszamentem, akkor már harántfekvésben volt. Pár nap múlva voltam a saját dokimnál, megint koponyavégű... És én ebből semmit nem érzékeltem, sem magát a forgást, sem azt, hogy változott volna bármi a mozgásban. :)
aug. 23. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor fordulhat, én éreztem is.

26. hétben megfordult, pont azelőtti este, mint ahogy dokihoz mentem. Mondtam is nekik hogy tuti faros, mert kidugta a fejét a bordám alatt (pici, kemény és kerek volt, egyértelmű) és folyton azt éreztem, hogy a hüvelyemben tapos. Nyilván nem, de olyan volt :D.

Aztán két hét múlva egy este ültem itthon az új fotelemben és éreztem, hogy szétfeszül az egész pocakom, nagyon rugdosott, majd egy pár perc múlva abbamaradt és megint fenn éreztem onnantól a rúgásokat, ahol korábban. Pár nappal később babamozin megerősítették, hogy fejvégű ismét. Szerencsére úgy is maradt és természetesen született a kisfiam.

Ha figyelsz a testedre, szerintem a harmadik trimeszterben elég jól meg lehet állapítani.

aug. 23. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hónapokig ugyanúgy feküdt, es ugyanott ereztem. Mikor kicsit arrébb fordult, azonnal megéreztem, de szerintem azert, mert hónapokig pontosan ugyanazon a két helyen ereztem, majd egyszercsak a masik oldalon, es nagyon feltűnő volt.
aug. 23. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fejvégű volt, hogy mikor lett faros azt nem tudom, nem éreztem. Úgy is maradt, így császár lett.
aug. 23. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 26 hétig haránt volt. Akkor éreztem, hogy most fordulhatott, de nem tudtam, hogy merre. Kiderült, hogy már faros. (31hetesen)Onnantól éreztem, hogy időnként rendesen tapos lefele. Amikor ez megszűnt, tudtam, hogy itt fordulás lehetett, bár mást nem éreztem ebből. 36hetesen már fejvégű volt.
aug. 23. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!