Ha mindig ugyanott érzem mozogni az azt jelenti, hogy nem változtatott pozíciót ugye?
Az utolsó pillanatig megfordulhat.
Az, hogy ugyanott érzed mozogni, nem garancia arra, hogy ugyanabban a pozícióban van.
Valaki érzi, hogy megfordul, valaki nem.
Szóval bármi lehet.
Bármikor fordulhat, én éreztem is.
26. hétben megfordult, pont azelőtti este, mint ahogy dokihoz mentem. Mondtam is nekik hogy tuti faros, mert kidugta a fejét a bordám alatt (pici, kemény és kerek volt, egyértelmű) és folyton azt éreztem, hogy a hüvelyemben tapos. Nyilván nem, de olyan volt :D.
Aztán két hét múlva egy este ültem itthon az új fotelemben és éreztem, hogy szétfeszül az egész pocakom, nagyon rugdosott, majd egy pár perc múlva abbamaradt és megint fenn éreztem onnantól a rúgásokat, ahol korábban. Pár nappal később babamozin megerősítették, hogy fejvégű ismét. Szerencsére úgy is maradt és természetesen született a kisfiam.
Ha figyelsz a testedre, szerintem a harmadik trimeszterben elég jól meg lehet állapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!