Aki szívhangfigyelővel (Angelsound) megtalálta már nagyon korán a babáját mindig nagyjából ugyanott volt a szívhang?
Figyelt kérdés
az előző terhességemnél kevés volt a magzatvíz és nagyon aggódok, hogy ez nehogy megismétlődjön. 11 hetes leszek pénteken és már lassan 2 hete hallom Angelsounddal a szívhangot. Először legalább 15-20 percet kerestem, de pár napja szinte rögtön megtalálom. Normális, hogy mindig ugyanott van? Max 1-1cm-rel van vagy jobbra, vagy balra a köldököm vonalától.2020. szept. 2. 12:57
2/10 anonim válasza:
Mert ha nagyon korán csinálod nem lehet a köldöködnél
3/10 anonim válasza:
11 hetesen szerintem még nem lehet a köldöködnél, még sokkal lentebb van.
4/10 A kérdező kommentje:
11 leszek. Nem a köldökömnél van, félreérthetően írta. Egészen lent van a bugyi vonalában, csak a köldökömhöz képest középen ,illetve 1-1 cm-rel jobbra, vagy balra találom meg
2020. szept. 2. 13:07
5/10 anonim válasza:
Ilyen korán én nem éreztem, csak a köldök verőeret. Szerintem te is azt találtad meg, azért hallod mindig ugyanott. 15 hetes körül találtam meg először bal oldalt lent, és általában mindig ugyanott.
6/10 anonim válasza:
3. vagyok. Úgy már lehet végül is, de szerintem korai, nem biztos, hogy az tényleg a baba. Én is 16 hetesen találtam meg, előtte csak eret találtam. Nekem nem ugyanott volt mindig.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert azt is hallom, de sokkal lassabb, mint a baba. A babáé ahogy hallom 3x annyit ver mint az én szívem, de nem számoltam meg :)
2020. szept. 2. 13:11
8/10 anonim válasza:
11hetesen nekem is hallhato volt, védőnő szerint a vékonyságom miatt
9/10 anonim válasza:
Én olyan 11 hetesen találtam meg a baba szívhangját. Nem lehet összetéveszteni, sokkal gyorsabb mint a te pulzusod. Nekem egy időben mindig ugyanott volt egészen lent a szeméremdombnál kissé balra. Aztan persze előfordult olyan is hogy nem találtam meg. Még rengeteg helye van könnyen eltud bújni. Ahogy telik az idő úgy vándorol majd máshova.
10/10 anonim válasza:
Én 13 hetesen már megtaláltam. A baba szívverése olyan mintha egy ló galoppolna. A többi dobogás az más, nem a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!