Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angelsound magzati szívhangfig...

Angelsound magzati szívhangfigyelő, ti vennétek ebben az esetben? Vagy vettetek?

Figyelt kérdés
19 hetes leszek jövő héten már, viszont nagyon-nagyon ritkán érzem a babánk mozgását, mellsőfali méhlepényem van. Ha érzem is, mindig ugyanazon a 2 ponton, valószínűleg ha éppen úgy fordul/kapálózik. Kicsit nyugtalanít ez így, mert van olyan, hogy több napig semmit nem érzek egyáltalán. Első baba, így lehet, hogy jobban rá is parázok egy kicsit, csak azt olvasom mindenhol, hogy ilyenkorra már egyértelműen érezni a baba rúgásait stb. Ezért gondoltam venni szívhangfigyelőt, hogy amikor még van pár hét az uh-ig és éppen aggódom, akkor megnyugodjak. Ti hasznàltatok ilyet? Érdemes beruházni rá? Hétfőn megyek legközebb genetikai uh-ra, remélem minden rendben lesz, utána viszont csak 4 hét múlva legközelebb :/

2017. szept. 30. 08:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem vennék, pár hét és jobban fogod érezni.
2017. szept. 30. 08:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Mellső fali lepénnyel 17 hetesen éreztem az első mocorgást, de sokáig még nem minden nap és kevés mozgást éreztem.

Néhány hét múlva sokkal többet fogsz érezni és erősebbek lesznek a rúgások, mert most indult meg a gyors növekedése.

2017. szept. 30. 08:31
 3/13 babyboom567 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem az orvosom is,meg a védőnő is azt mondta,hogy az olyan eltérések a szívhangban amiket az orvosok figyelnek,és aggodalomra adnak okot azokat laikus nem hallja,illetve ha megáll a baba szíve, akkor már semmit sem lehet tenni, az aggódós kismamák,meg ha nem találják meg a szívhangot rohangálnak plusz vizsgálatra.

Én nem vettem,mert aggódós vagyok.Meg volt olyan 27.héten,hogy a doki is alig találta meg.

Kitartás

2017. szept. 30. 08:34
 4/13 babyboom567 ***** válasza:
Még annyi,hogy nekem hátsó fali lepényem volt,és legelőszőr a 20. héten éreztem(pont aznap mikor a férjem unokája megszületett:) )és utána sem minden nap.
2017. szept. 30. 08:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Én vettem még a 10. héten, heti 1-2x behallgatóztunk, pont tegnap találtuk meg először 14+4 hetesen. Nem izgultam eddig egyszer sem, hogy nem találtuk, ha meg elkezd mozogni szerintem felesleges is.

Párszor már éreztem "bugyogást", az elmúlt héten egyre sűrűbben, de konkrét rúgás még nem volt.

2017. szept. 30. 09:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Én 19 hetesen éreztem először egyáltalá mozogni.
2017. szept. 30. 10:16
 7/13 anonim ***** válasza:

22 hetesen éreztem először.

Én nem vennék. Sajnos nem tudod 0-24 figyelni és ha esetleg nem találod meg, csak kétségbe esel, akkor is ha amúgy minden rendben van.

2017. szept. 30. 10:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jó dolog, főleg a parázós kismamáknak. Én mindig megtaláltam vele a szívhangot, és nem kellett órákig azon görcsölnöm, hogy miért nem mozog.
2017. szept. 30. 11:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Mellső fali lepénnyel a 18.héten éreztem először. Az az első 3 hétben kb 3-4 naponta. Nemsoká mindennl nap érezni fogod, nyugi.
2017. szept. 30. 11:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó dolog.En 10. héten vettem,akkor már meg is találtuk.Heti egy alkalommal hallgatózunk,csak ajánlani tudom.
2017. szept. 30. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!