Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angelsound magzati szívhangfig...

Angelsound magzati szívhangfigyelő, ti vennétek ebben az esetben? Vagy vettetek?

Figyelt kérdés
19 hetes leszek jövő héten már, viszont nagyon-nagyon ritkán érzem a babánk mozgását, mellsőfali méhlepényem van. Ha érzem is, mindig ugyanazon a 2 ponton, valószínűleg ha éppen úgy fordul/kapálózik. Kicsit nyugtalanít ez így, mert van olyan, hogy több napig semmit nem érzek egyáltalán. Első baba, így lehet, hogy jobban rá is parázok egy kicsit, csak azt olvasom mindenhol, hogy ilyenkorra már egyértelműen érezni a baba rúgásait stb. Ezért gondoltam venni szívhangfigyelőt, hogy amikor még van pár hét az uh-ig és éppen aggódom, akkor megnyugodjak. Ti hasznàltatok ilyet? Érdemes beruházni rá? Hétfőn megyek legközebb genetikai uh-ra, remélem minden rendben lesz, utána viszont csak 4 hét múlva legközelebb :/

2017. szept. 30. 08:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mellső fali lepénnyel 20. héten éreztem először. Pár hét múlva éreztem rendesen, többször.

Nem veszek már, mert már 39 hetes vagyok, de a második babánál venni fogok.

2017. szept. 30. 16:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rendeltem egyet végül, ártani nem árt ha van, főleg ha ezzel 5 perc alatt megnyugodhatok:)
2017. szept. 30. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk volt,és nagyon szerettem.Ha aggódtam, meghallgattam és rögtön megnyugodtam.Aztàn,ahogy teltek a hetek egyre kevesebbet vettem elő.Nekünk bevàlt!
2017. okt. 3. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!