Renata_27 kérdése:
Mindig ugyanott hallom a babám szivverését! Másnak is volt így? 16hkm
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 20:40
1/3 anonim válasza:
Persze! Amíg nem fordul meg,addig sok esetben ugyanott van,de ez általában csak az idősebb terhességnél van. Lehet,hogy mindig amikor hallgatod,úgy fekszik. Még nagyon sok helye van,el tud bújni,tud helyezkedni. De ha hallod az a jó. :) Nekem az összes nst vizsgálaton ugyanott volt mindig. Meg is kérdezték mindig,hogy hol szoktuk hallani?
2/3 anonim válasza:
Szerintem van kedvenc pózuk, hiába szoktak forgolódni. Az én babám minden UH-n ugyanúgy feküdt, gondolom akkor a szívhang is ott lett volna mindig. Havonta jártunk magánorvoshoz, ahol volt UH.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Esetleg más tapasztalt ilyet?
2015. aug. 20. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!