Lehetséges, hogy az apa hallja a 10hetes magzat szívverését?
Figyelt kérdés
Eddig is próbálkoztunk ezzel a játékkal néha,de nem hallott semmit.Ma viszont igen.Azt mondta,lehet,az enyém.De én kipróbáltam,és én az ő hasán nem hallok semmit.2014. jún. 6. 16:44
1/21 anonim válasza:
Uram isten. Persze, tudod, ha kicsit lejjebb hajolsz az öle felé már OTT is hallod a leendő gyermekek szívverését.
3/21 anonim válasza:
4/21 A kérdező kommentje:
Jó!Látom nem ment az értelmezés!Szóval!Elvileg még nem lehetne hallani,de ő hall!a kérdés csak az volt,hogy HALLHATJA-E!!!!!!!????? Nem az volt,hogy én benne hallhatok-e!
2014. jún. 6. 16:55
6/21 A kérdező kommentje:
Szívverésnek...nyilván!Azt eddig is hallotta!
2014. jún. 6. 16:57
8/21 anonim válasza:
Még nem hallhatta..Nem lehet hogy sunyiba pukiztál?Vagy csak gyorsan vert a szíved valami miatt, és azt hallotta.Van olyan hogy valakinek a hasán hallod a szívverését
9/21 anonim válasza:
Ez teljességgel lehetetlen :) A védőnő is csak 18. héttől néz szívhangot azzal a készülékkel. egyébként boldog babavárást :)
10/21 anonim válasza:
Nekünk nem megy az értelmezés, de mégis te írtad azt, hogy elvileg nem hallhatja, de ő hall! Szép magyar mondat, és ahogyan már itt többen kérdésed komikusságából fakadóan elmagyarázták neked; nem, ő nem hall(hatja - szólna a mondat magyarul)! Valószínűleg mint már írták, a bélmozgásodat vagy a szívverésed hangját hall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!