Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érezhetem előszőr a...

Mikor érezhetem előszőr a magzat szivverését, ha egyáltalán lehet és mit kéne érzni? (lüktetés, görcsölés, stb)?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:

szia,

Én már szültem 1 bébit most 18 hós, és a 2. at várjuk most aki 24 hetes...de szívverést én nem éreztem egyikőjükkel sem..

Ütemes lüktetést lehet érezni, de az a csuklás...:))

Sztetoszkóppal, vagy dopplerrel lehet meghallgatni a 20. hét után, de érezni nem lehet...(szerintem).

2009. febr. 22. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Magát a szívverést eszköz nélkül nem érzed, csak a mozgását.
2009. febr. 22. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Bizony a szívverését nem érezheted készülék nélkül. Sokan tévesztik össze a saját szívverésüket a piciével, mert ugye erősebben lüktet a pocin is az ér és annak hiszik, hogy az a babáé! A férjem is vett sztetoszkópot, hogy hallgatózzon, de a szívverését nem igazán halljuk vele. :) Kicsit bénák vagyunk. Viszont tök jól lehet vele hallani, ahogy ficánkol, lubickol! Volt, hogy apa hallgatózott, ő pedig belerúgott. :) Hozzáértők már a 20. héttől biztosan hallják vele a picurka szívverését. A mama szívverésétől cseppet gyorsabb.

25 hetes kismami

2009. febr. 22. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!