Miért hallottam lassúnak a szívverését?
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok van egy angelsoundsom és most meghallgattam a baba szívét de lassú volt. Azért volt lassú mert még korán néztem és ilyenkor még nem annyira jön át? Vagy van arra lehetőség hogy az enyémet hallottam?2014. máj. 9. 15:27
1/10 anonim válasza:
Inkább a tiédet hallottad. Ezért hülyeség ilyet tartani otthon, mert csak a felesleges feszkót kelti. Azt sem nagyon tudod hol kell keresni, azt sem ha megtaláltad.
2/10 anonim válasza:
Elmondom, hogy ajánlotta a védőnőm:
15 mp-ig számolom a szívverést, és azt beszorzom néggyel.
Első, hidd el jó ha van ilyen, sok olyan helyzet van mikor jobb behallgatózni.(Pl: én is ma behallgatóztam miután a lányom nem adott életjelet magáról)
3/10 anonim válasza:
Igen,a sajátodat találtad meg. :) Nekem is van,sztem szuper dolog,ne foglalkozz azzal,aki mást mond! Amikor keresed, először tapintsd meg a saját pulzusodat,hogy tudd milyen gyorsan ver, és ahhoz tudsz viszonyítani,annál sokkal gyorsabbat kell keresni. Kb. a köldököd és a szeméremcsontod teteje között kezd el keresni,és onnan jobbra és balra toligasd! Hidd el meg fogod találni! Ha nekem vmi bajom volt,v nem éreztm jól magam,csak meghallgattam és megnxugodtam,h dobog a szíve. Remélem segítettem. :)
4/10 anonim válasza:
A sajátodat találtad meg, azért lassú. Egyébként nekem 14 hetesen a dokim majdnem fél órán át kereste mire megtalálta annyira, hogy a pulzus számot is le tudja olvasni, mert annyira elbújt a fiam. Így én nem láttam értelmét, hogy vegyek. Ha a szakembernek is egyes esetekben gondot okoz, én csak idegesítettem volna magam vele.
5/10 A kérdező kommentje:
Már vagy egy gyerekem. Amikor vele voltam terhes akkor vettem és az övét hallottam de akkor nem ilyen korán néztem meg.
2014. máj. 9. 16:12
6/10 anonim válasza:
Simán lehet, hogy a köldökzsinór áralmlását hallottad, az lassúbb hang.
7/10 anonim válasza:
Én is gondoltam már rá, hogy vegyek, bár olvastam, hogy sokan nem találták meg a szívhangot vagy csak nehezen. Páromnak mondtam is, hogy én is akarok venni, de neki nem tetszett az ötlet, szerinte csak bepánikolnék, ha nem találom meg a szívhangot. Védőnőnél voltam és bizony ott is ez volt a helyzet, befelé volt fordulva a pici, aludt és fel kellett ébresztenie a babát. Ráadásul kellemetlen is volt, mert fentről nyomta a hasam, végül meg lett a szívhangja, de előtte folyton az enyémet találta meg, ami jóval lassabban ver, mint a babáé. Így elgondolkodtam azon, ha ő ennyire nehezen találta meg, nekem hogy menne.....
8/10 anonim válasza:
persze gondolom attól is függ, hogy fekszik a baba. Előtte való hetekben az orvosom egyből megtalálta.
9/10 A kérdező kommentje:
nem találtam de azt hallottam sokszor hogy bele mozgott. Fel is vettem de ide sajnos nem tudom feltölteni
2014. máj. 9. 21:12
10/10 anonim válasza:
lehet később fogod hallani, úgy tudom, hogy sok helyen a védőnők is a 20. hét után hallgatnak szívhangot. Nőgyógyász orvosom 18. hétben hallgatta meg a szívverését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!