Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematóma és darabos barnázás?F...

Hematóma és darabos barnázás?Felszívódik? Mennyire veszélyes? 7 hkm

Figyelt kérdés
aug. 22. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Orvos?
aug. 22. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Függ a hematóma elhelyezkedése és méretétől.

Ha az embrió felett van, az nem jó, ürüléskor nagy a valószínűsége,hogy viszi magával és vetélés lesz.

Ha oldalt az kétesélyes.

Ha alatta van az a legjobb, mert akkor van a legkisebb esélye a vetélésnek.

aug. 22. 15:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Alatta van, 5x12 mm-es. Az orvos azt mondta pihenjek, magnézium, progeszteron. Egy hét múlva kiderül… csak én nagyon izgulok.
aug. 22. 15:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 7 hetesen volt hematómám. Úgy derült ki, hogy az van, hogy kifakadt, én meg azt hittem, elvetéltem, annyi vér volt. UH-n már csak az ellaposodott hematómát látták az élő embrió mellett, úgy is sokkal nagyobb volt nála, csoda, hogy nem sodorta el.

Aztán erre 2 napra barnáztam és egy akkora vérdarabka jött ki, mint a hematóma (az is volt, néztem neten, hogy másoké hogy nézett ki), a következő UH-n nyoma sem volt. Az embrió szépen fejlődött tovább, most 1,5 éves fiúcska.

aug. 22. 15:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt. Az orvos kiirt ket het betegszabagsagra, a kovetkezo vizsgalatra mar felszivodott. Sok folyadekot ittam, magneziumot is, illetve tenyleg sokat pihentem. Szerencsere nem volt kozel a babahoz, es ez tenyleg a jobbik eset. Akkor sem kell panikolni, ha kozelebb van, de akkor tenyleg nagyon sokat kell pihenni.
aug. 22. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálam elsőnek mellette volt elég nagy, szinte körbeölelte és elérte a méhlepényt is, picit vérzett az is. Így derült ki is, elöntött a vér mintha csapból jönne. Wc, zuhanyra kelhettem fel csak, 2 hétre kórházba feküdtem. Utána már “csak” alatta volt, a méhszáj felett és akkor elkezdett darabosan ürülni is. 3 nagy darabba kijött, de még nagyon sokáig barnáztam vele meg véreztem mire elmúlt. 11+2 voltam mikor kezdődött és kb 15 hetes voltam amikor már nem láttak semmit és nem is barnáztam. Kitartást!
aug. 22. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
8 hetesen nekem is volt hematomam ami meg 12 hetesen is ott volt. 14 hetese. Elkezdtem verezni korhazba kerultem 1.5 hetre de mar nem talaltak a hematomat
aug. 22. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen volt, véreztem egy hétig, de durván darabosan, én is úgy voltam vele, hogy vége van. Az orvos látta a hematomát, meg volt szívhang is, de azt mondta, egy hét múlva megint megnézi. Kaptam progeszteront is. 3 nap múlva már nem volt semmilyen vérzés, és 7 hetesen már a hematoma sem látszott. Megmaradt a baba, ezután tök eseménytelen terhesség volt.
aug. 22. 22:36
 9/13 anonim válasza:
Van tapasztalatotok ebben? Pár napja piros vér jött ki, nem sok, csak éppen annyi, hogy megijedjünk, és az ügyeletre menjünk. Utána csak nagyon enyhe barnázás volt pár napig, most viszont megint piros. Most sem sok. De ez normális, hogy változik a színe? Lehet köze a vérzésnek ahhoz, hogy oldalt fáj a hasam alja, és erre az oldalamra feküdtem pár percig? Utána indult a vérzés.
okt. 26. 17:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Mit mondtak az ügyeleten? Hány hetes vagy?
okt. 26. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!